Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot'un anasına bize gelene kadar saygıda kusur etmem ancak maaşında indirme gitmezse gerekli ayarları vermeyi düşünüyorum rdaşım.Rdas soyunmak icin bir neden ariyormussun gibi duruyor ögle saatlerinde de Rabiot hanimin kutusuna kaymistin ona da nude attiysan gecmis olsun diyorum hepimize
5 sene etebolari izlersin sonra verdigin sacma sapan paralar yuzundenYav çok doğru söylüyorsun da biz bu meredi niye izliyoruz keyif almak için iki kaysa bi kafa vursa dil çıkartsa keyifleniriz. Biraz da keyif hep başarı bbaşarı stres stres yeter.
Tipi tete gibi bundan futbolcu olmaz.
insanlara akıl verme5 sene etebolari izlersin sonra verdigin sacma sapan paralar yuzunden
Acin fifanizi fmnizi alin ramos mu aliyosunuz peleyi futbola mi donduruyosunuz kafaniza gore takilin
Yaw kesinsanlara akıl verme
vereceksen para ver
Bu sefer geliyor mu ?Ramos mu ?
insanlara akıl verme
vereceksen para ver
Yaw kes
bu oyuncu nun gidisatini *xjuveli *dybala'ya benzetiyorum nacizane....1 hafta daha takim *arayacakmis, *bulamazsa > come to GS mesajlarina baslayabiliriz.
Yedek kaleciyi TR yetişme yapmalıyız. Bunun için Ankaragücü'ne Günay+ Halil(kiralık maaşının bir miktarını biz karşılayacağız mecbur)= Bahadır gibi bir teklif olabilir.
Mumkun degilRabiot işi Grilitsche benziyor sonunda gider Ajaxa falan imza atarsa şaşırmam.
eu2024'ten beri yatışta adam yaw. forma girecek diye 1 ay bekleriz.17k isimli topçuya 15-20 bons istiyorlar
Aynı paraya 2 yıl rabiot oynatırız daha iyi
Olabilir. Bahadır geçen sene iyiydi diye hatırlıyorum. Günay ile değiştirip Halil'i de alırlar işte. Alt ligde olmasalar Halil'i ne yapsınlar?A gücü 2. kümede