Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübün ilk yapması gereken takviye şekilde görülen aletlerden olmalı.
Müthiş derecede teknik katar futbolculara.

Rdas soyunmak icin bir neden ariyormussun gibi duruyor ögle saatlerinde de Rabiot hanimin kutusuna kaymistin ona da nude attiysan gecmis olsun diyorum hepimize
Rabiot'un anasına bize gelene kadar saygıda kusur etmem ancak maaşında indirme gitmezse gerekli ayarları vermeyi düşünüyorum rdaşım.

Yav çok doğru söylüyorsun da biz bu meredi niye izliyoruz keyif almak için iki kaysa bi kafa vursa dil çıkartsa keyifleniriz. Biraz da keyif hep başarı bbaşarı stres stres yeter.
5 sene etebolari izlersin sonra verdigin sacma sapan paralar yuzunden

Acin fifanizi fmnizi alin ramos mu aliyosunuz peleyi futbola mi donduruyosunuz kafaniza gore takilin

1 hafta daha takim *arayacakmis, *bulamazsa > come to GS mesajlarina baslayabiliriz.
bu oyuncu nun gidisatini *xjuveli *dybala'ya benzetiyorum nacizane....

her ikisinin ortak yonu de juve gecmisli oluslari - birde ligin en fazla maas alan bir kac oyuncusundan biri olmalari .

o donem juve *kendisine yol verdi. juve de aldigi nin benzerini veya yakinini((her halukarda yuksek maas) kimse den alamadigindan mou'lu roma da karar kildi .

ilginctir.rabiot da yuksek maasi dolayli henuz takim bulabilmis degil.

velhasil - cidden kime gidecek merak edilesi transfer oznesi.

saygi ve selamlar .

Yedek kaleciyi TR yetişme yapmalıyız. Bunun için Ankaragücü'ne Günay+ Halil(kiralık maaşının bir miktarını biz karşılayacağız mecbur)= Bahadır gibi bir teklif olabilir.

Ramos mu

CV9g4LaVAAE3SR7.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt