Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Antony : para varsa benide alın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha gitti diye transfer yapmak yerine köhnü o bölgede deneyebiliriz
tek ozelligi cizgiye inip orta yapmak olan bir adam hucumdaZaha gitti diye transfer yapmak yerine köhnü o bölgede deneyebiliriz
torreira tominay
sara
![]()
Erken konuşmak gibi olacak ama böyle bir şey olursa Şubat'ta şampiyon oluruz. O derece imkansız bencetorreira tominay
sara
![]()

Kerem 13m
Yunus 5m
Tominay parası çıktı
Tamam kardeşim en duyarlı taraftar sizsiniz. En çok siz sahip çıkıyorsunuz kereminizegs şampiyonlar ligi yerli kotası: sami, murat kara, cafer
Zaha'dan gelen 10 milyon ile de 2 tane scout kanat oyuncusu çektik mi tamamdır.Kerem 13m
Yunus 5m
Tominay parası çıktı
Haraslin ve Sallai alirizZaha'dan gelen 10 milyon ile de 2 tane scout kanat oyuncusu çektik mi tamamdır.![]()
Tamam kardeşim en duyarlı taraftar sizsiniz. En çok siz sahip çıkıyorsunuz kereminize
Serdar Saatçi ve Emirhan alcazkeremi sat kardeşim sat
13e ben de satarım
koy yerine yerli
başka mevki de olur
Chelsea'nin elinde kullanmadığı potansiyelli çok kanat oyuncusu var.Haraslin ve Sallai aliriz
Onu görmedim ama Fofana’yı almışlareth takımda tutacam dedi
Chelsea'nin elinde kullanmadığı potansiyelli çok kanat oyuncusu var.
Oradan bir tane falan kiralık çözmek lazım.
Mesela şöyle bir şey var. 2 milyona ortaklarına göndermişler. Bu elaman Benfica çıkışlı.
Biliyorum ama bizde bu tarz anlaşmalara dahil olabiliriz. Zor bir şey değil.Kardes takimlarina yolluyorlar. Tutarsa düsük geri alma opsiyonu ile geri getirecekler.