Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.066
- 101.282
- 5.238
tercihlere saygı duymamız lazım. kimsenin hayatına kimse karışamazBende saygı çok çabuk tükeniyor reis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tercihlere saygı duymamız lazım. kimsenin hayatına kimse karışamazBende saygı çok çabuk tükeniyor reis![]()
Freiburg forumlarında bizle ilgili yorumlar yapıyorlarsa paylaşır mısın?Tabiiki eninde sonunda paralarini alacaklar ama Freiburg forumlarinda okudum adamlar parayi vaktinde ödemeyen bir kulüp ile anlasma yapmayalim diyorlar
Herifler maddiyattan cok isin ahlaki kisminda. Ahlaksiz kulüp falan diyorlar, Bild‘de bile bu deyimi kullandilar.
Kötü imaj biraktik ne yazikki
Almanya bizi kıskanıyor! Herkes bizi konuşuyor.Tabiiki eninde sonunda paralarini alacaklar ama Freiburg forumlarinda okudum adamlar parayi vaktinde ödemeyen bir kulüp ile anlasma yapmayalim diyorlar
Herifler maddiyattan cok isin ahlaki kisminda. Ahlaksiz kulüp falan diyorlar, Bild‘de bile bu deyimi kullandilar.
koç düşmanlığıBu neyin motivasyonu ermah
Fatih Hocayı aldık galibaNedir bu ?
Yav kes
Fatih Hocayı aldık
Yav kes
İçtiğim 2 biraNe anlatıyon manyak herif
Iste futboldan anlamayan bir uyeZaha gitti diye transfer yapmak yerine köhnü o bölgede deneyebiliriz
@Doğu AlkanZaha gitti diye transfer yapmak yerine köhnü o bölgede deneyebiliriz
@Doğu Alkan
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse ki transferleri tataftar forumundan yapmiyoruzTabiiki eninde sonunda paralarini alacaklar ama Freiburg forumlarinda okudum adamlar parayi vaktinde ödemeyen bir kulüp ile anlasma yapmayalim diyorlar