Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memphisin atketicı kariyeri burada joao felix yangını yapıyor herkes onun oynadıgının 2 katı daha iyi oynadı herif çöp çekiliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babel'den sonra Hollandalı herkese şüpheyle bakıyorum.

Nelsson abdül tandeminde sorun yok, yalniz gec aciliyolar hep 5 haftalardan sonra, oda cl'de basimiza is acmasa iyi olur.

Şahsi fikrim en öne çıkan 2 problem; geriden oyun kurulumunu ve hava toplarını tamamen stoperlere havale etmemiz. Davinson bunu kotarıyor ama diğer 2 stoperi eksik gösteren durumlardan biri de bu. Ciddi bir pasör eksiği var orta sahada. Rabiot gerçekten ilaç olur.

Bu takımın net olarak stopere ihtiyacı var Nelsonun toparlayacağını varsaysak bile Abdülkerimin toparlayabileceğine inanmıyorum ben adam 6 aydır leş atıyor. Kanat manat idare edilir 6 numara 8 numara 10 numara oynayabilecek tonla adam var kadroda. Köhn ve Abdülkerimi yedekleyecek bir sol stoper olmazsa olmaz bir transfer şu an

İkisi de illa ki toplar ama biz de young boys maçında eleniriz.Ayrıca nelsson oyunumuza ciddi balta vuran bir herif,Nelsson varken biz baskı kuramıyoruz çünkü ne topla çıkıyor ne ayağı iyi.

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da Rabiot transferi olmadı. Zaten oraya 20 milyon Euro harcamışken bu tarz seviyelerde bir adam alamaz. Galatasaray'ın limitlerinde sıkıntı var. Satış yapmak zorunda. Galatasaray'ın, satış yapmadan yüksek profilli bir oyuncuyu bonservisle alması imkansız."
Aynı cümleleri fb için kurduğunuz an size haberci derim. Kuramadiginiz her dk yalama habercisiniz

hqdefault.jpg

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da Rabiot transferi olmadı. Zaten oraya 20 milyon Euro harcamışken bu tarz seviyelerde bir adam alamaz. Galatasaray'ın limitlerinde sıkıntı var. Satış yapmak zorunda. Galatasaray'ın, satış yapmadan yüksek profilli bir oyuncuyu bonservisle alması imkansız."
Vallahi şu Beşiktaş elde 3 kuruş yokken bu kadar para harcayabiliyorsa biz hala ile harcarız herhalde. Aslında normal olan bizimki de bu adiler nasıl bu kadar paralar harcıyor benim aklımın almıyor.

İkisine de hayır. Depay özelinde 38'likten farkı yok. Mertens'den ağır, bencil, yüksek maaşlı. Koşu yok, pres yok, adam da geçemiyor artık. İsmi dışında tek mantıklı yanı yok.
İsimli diye değil renkdas Avrupa şampiyonasında gayet iyi gozukuyordu.Bende 30 yaş üstü adam istemiyorum ama Depay kesinlikle bir heyecan katar diye düşünüyorum.Hele ligde 38 lik oyuncuların show yaptigi yerde içinden geçer.

sanchez'in young boys maçlarını kaçıracak olması ihtimali kötü oldu. yoksa lig çok sorun değil. zaten milli ara girecek bir iki hafta sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt