Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem gidiyosa yusuf sarıyı alalım bence kanat olarak ıyı olur gıbı tabı makul fıyata

Sol beke Rıdvan’ı ikna edip bir de underrated Lovik profili birini alırsan (Lovik demiyorum izlemedim) çok rahat edersin.

oğuz'u pzevenklerin elinden alamadığımız için bence bu sezon lige bile başlamamalıyız

Yav ben oraya ekstra örnek diye özellikle yazıyorum gelmişsin son 10 yıldaki nadir isimleri diziyorsun. Bu isimler dışındaki 50 tane yabancı ne oluyor bu durumda.

Aidiyeti yüksek ve kaliteli yerli oyuncu takımın temel taşıdır ve çok değerlidir. Takımdaki bütün dengeyi onların mentali ve direnci ayakta tutar. Fenerde ve Beşiktaş'ta olmayan da bu. Çağlar'a veya diğer yerlilere o kadar para verilmesinin sebeplerinden biri de bu.
Katılmıyorum hocam. Muslerayıda unutmuşum bu arada. 1 tane yerli bile o yabancıların aidiyet duygusuna yaklaştığını görmedim son 15 yılda, hep problem yada huzursuzluk elin sonunda.

Hiç bir yerlinin Sneijder gibi havalimandında ağladınını görmedim. Yada Melo gibi kafasını tekmeye koyan, 60bin bjklinin önünde formamızı gösteren, yada Elmander gibi sakat sakat finalde oynayan.

Selçuk, Burak, Kerem vs bunlarnmı aidiyeti yüksekti? Barış için daha erken bi bakalım bu sene.
Selçuk (eski kaptanımızın) formayı yere attığını ne kadar çabuk unuttuk

Yerliler önemli bunu inkar etmiyorum ama yabancılar kadar bizi sahiplendiklerini görmedim. En azından son 15 senede. 90larda durum değişikti

Tamam 50 tane çöp yabancı gelip geçti ama aynısını yerliler içinde diyebiliriz

Kerem gidiyorsa Yusuf Yazıcı’yı yerli rotasyon kesin almak zorundasın. Burada Kaan Ayhan , Adem Büyük falan da dehşet istenmedi. O da istenmeye istenmeye gelip etki edecek bence. Yıllık 1.6M istiyormuş ki çok değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt