Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.428
- 66.530
- 5.003
Yav bi git kutlu. Kim ne dese hemen atlayıp bu gelişme yeni değil, ben zaten biliyordum diye sallama. Bir halt bilmiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş güzel bir yaklaşım oynama garantili kiraya verirsen olur. Öteki türlü kendi oyuncuları olmadığı için oynatmıyorlarÇok güzel mantıklı bir yaklaşım ama alalım şimdiden 1-2 yıl Kasımpaşa'da kiralık olarak oynamaya devam etsin hiç sorun değil.
Renkdaş bir bu birde Emre Kaplan boş beleş iki adamYav bi git kutlu. Kim ne dese hemen atlayıp bu gelişme yeni değil, ben zaten biliyordum diye sallama. Bir halt bilmiyorsun
Kötünün iyi tarafından bakalım Allahtan yabancı sayısı 12'den 14'e çıktı aksi durumda direk boom diye patlıyorduk.oğuzu alınmaması rezaleti büyür
Kötünün iyi tarafından bakalım Allahtan yabancı sayısı 12'den 14'e çıktı aksi durumda direk boom diye patlıyorduk.
Gündemi takip edip biliyormuş gibi yapıyorlarRenkdaş bir bu birde Emre Kaplan boş beleş iki adam
Kanat satıp 10 almak mantıklı bir hareket degil
Gayet başarılı olur.Köhn + Dubois -> Digne + Lovik olacak sabah dediğim gibi.
Renkdaş daha önce yazmıştım. Mener ihtiyacı olmamasına rağmen sırf biz almayalım diye hep bizden daha fazlasını verecekti Hasan Çavuşoğlu da menerinin teklifini kabul edecekti herkes Emre Akbaba değiloğuzu alınmaması rezaleti büyür
Yerli topcumuz yok diye clden mi atacaklar. Katılım paramızı alip uzucaz zaten.hiçbir önemi yok onun
şampiyonlar ligi sıkıntı olacak
Katılmıyorum hocam. Muslerayıda unutmuşum bu arada. 1 tane yerli bile o yabancıların aidiyet duygusuna yaklaştığını görmedim son 15 yılda, hep problem yada huzursuzluk elin sonunda.Yav ben oraya ekstra örnek diye özellikle yazıyorum gelmişsin son 10 yıldaki nadir isimleri diziyorsun. Bu isimler dışındaki 50 tane yabancı ne oluyor bu durumda.
Aidiyeti yüksek ve kaliteli yerli oyuncu takımın temel taşıdır ve çok değerlidir. Takımdaki bütün dengeyi onların mentali ve direnci ayakta tutar. Fenerde ve Beşiktaş'ta olmayan da bu. Çağlar'a veya diğer yerlilere o kadar para verilmesinin sebeplerinden biri de bu.