- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Aral Şimşir sezonada güzel başladı, takımı ne ister bilmiyorum ama yerli sol kanat daha iyisi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplara bencede gitmez avrupadan bir teklif olursa belkiKerem'in gitmesi normalde Zaha'ya daha fazla forma sansi verilecegi anlamina da geliyor. O yuzden Zaha kalacaktir bence, parayi tercih etmis olsa zaten gecen sene Araplara giderdi.
Gecen sene 3500 dakika yapti zaten Villa'da as sol bek olarak oynadi.Dignenin durumunu bilen var mı? Bitik durumdaysa gelmesin o da
Aral Şimşir sezonada güzel başladı, takımı ne ister bilmiyorum ama yerli sol kanat daha iyisi yok.
Wilf kalıyor
Büyü büyük dedesi rusmuşKohn, Alman olduğu için sorun çıkabilir
o kural için değil yerli kanat olarak istiyorum ahberdtrde yetişmiş olması gerekiyor kral
Baştan olması gereken buydu, doymuş tok kadroBjk hezimeti baya bir silkeleyecek gibi bizim kadroyu insallah hayırlı olur.
Wilfe yedek bakılmalıWilf kalıyor
Min 4-5 transfer olacaksa max kaç lan.
nabıonuz olm siz
Kaç adet yazmamız gerekiyor?Bu arda TR'de yetismis oyuncu sayisi da epek kritik noktaya geliyor Kerem'de giderse.
Bizim elimizde pek TR'de yetismis oyuncu kalmadi galiba, CL kadro listesinde problem olacak.
Wilf olmuş Milf kanat bölgesine enerji lazım.Wilfe yedek bakılmalı
en az 4 diye biliyorumKaç adet yazmamız gerekiyor?
Alllahhhhhhhh transfer