Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyüp oliviera için 3milyon verebilir
malum seviyoruz bu işleri

Bana kalırsa Sanchez'in yanında Nelsson oynamalı. Abdülkerim cidden kas yapacağım diye çok ağırlaşmış, koşarken bile ağır çekimde gibi görünüyor. Laporte'a vereceğimiz parayı sol bekte garanti performans alabileceğimiz olgun bir futbolcu alabiliriz. Öyle genç menç uğraşmasınlar. 28-33 yaş aralığında biri gelirse iyi olur. Ayrıca bu takıma mutlaka ama mutlaka kasap gibi bir 6 numara lazım. Torreira'nın her maç dili dışarı sarkıyor deyim yerindeyse. Sara'yı 10 numarada da kullanabileceğimiz ortada. O yüzden arkasını sağlama almamız lazım.

takımda 6 kanat var diye oguz u istemeyen buruk un takımdaki kanatların ayrılmak istemesi hasebiyne kanatsız kalması,akabinde yönetimin yeni oyuncu almamasıyla görevine 0 kanatla devam etmesi..

Ekli dosyalar

• IMG_1478.webp
    IMG_1478.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 44
Şu anda eldeki en net iki kanat oyuncusu Barış ve Kerem. Zaha ve Ziyech kalite olarak evet ama istikrar ve takımla uyum olarak hala istenen noktada değiller. Yunus zaten çok dağınık bir performansa sahip bazen acayip işler yapabilir ama genelde istikrardan uzak. Kerem geçen sezonun 2. yarısından itibaren sallantılı bir performans gösterse de bence mevcut kadroda en güvenilir 2. kanat alternatifi ve 11'de oynamalı şu aşamada.

Kaan sag bek,stoper ve orta saha yedegi olacak galiba

Sag bekte yapamiyor,stoper de idare ediyor ama orta saha da ilk 11’i zorlar

Ulen simdi takvime bakiyorum, bizim ligi gectim, CL macina tam 2 hafta var. Sen takimi nereye bozuyorsun? Kimi getireceksin de CL macina yetisecek? Getirecegin adami bizim hoca takima adapte edene kadar Eylul oluyor zaten. O da bir hafta icinde yerlerini doldurabilirsen tabi. Bizimkiler 2 ayda anca sag bek ve orta sahayi alip gelebildiler.

Hedef Avrupa falan degilse bilemem.

Rodop söyle olacak böyle olacak dedi

Cuma günü zaha,kerem ve abdulkerim üclüsünden en az ikisi ilk 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt