Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech bu sezona damga vuracak. Yeter ki birkaç maç ardı ardına forma giysin. İyi bir kamp dönemi geçirdi. Jeke maçında kötü oynadı evet ama iyi oynayan oyuncumuz da yoktu zaten. Bir kanatta Barış diğerinde Ziyech'de mutlaka ısrar edilmeli.

Zaha kalsin diyecegim de bu sezon gecen sezondan cok farkli olmayacak gibi. Okan rotasyonda kullanmaya devam ederse yollari ayirmak en dogrusu.

Kerem misyonunu tamamladi ve avrupa’ya gitme zamani geldi. Iyi bir teklif geldiginde satilmali.

Kingsley Coman icin kiralik kulup araniyormus

Kerem şu an en önemli oyuncularımızdan birisi gitsin diyenler ağlayacak , siz futbolu gözünüz ile izlemiyorsunuz son 3 sezonda her sezonda en çok katkı yapan kanat oyuncusu skor olarak , geçen sene övündüğün m.utd iki maçın da gol atan koparan adamı , siz ne şımarıksınız göreceğim ben sizi 3 gol 2 asist ortalama ile oynayan bi kanat gelsin iyice coştunuz siz 33 yaşında babel oynuyordu by takımda diğer kanatta da ömer bayram kendinize gelin artık gerçekleri görün göremiyorsanız da futbol konuşmayın yorum yapmayın sonra oyuncu sosyal medyaya saçma sapan yorumları okuyor baskı altına giriyor ve gitmek istiyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlaşılan Eylül ayına kadar coman ve chiesa haberleri kolpalanıp duracak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnşallah kerem sonrası yerli rotasyonuna yusuf sarı falan gelirde burda ağlarsınız kerem gelsin diye akıl mantık işi değil keremi şu durumda göndermek şu duruma taraftar getirdi sadece işi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem ve Ziyech kalıp sadece Zaha satılırsa yönetime de hocaya da ne desem boş.

Tamam forma adaletin yok. Ama bir denersin. Adam geçen yıl kamp görmedi, sakatlandı, uyum süreci vardı. Üstüne 2. Yarı Kerem kötü olmasına rağmen tercih edildi.

Zaha bu sene kampta en çok çalışanlardan birisiydi. Yüzü gülüyordu. O kadar çalışmaya rağmen manevi evlat Kerem ilk 11 te başladı. Zaha'yı şaka gibi 3-0, 75. Dakikada oyun aldı. Orta sahayı boşaltarak üstelik. Üstüne maç sonu oyuncuna suç buldun.

Ne diyeyim. Bir dene. Kerem'e verdiğin süreyi adama ver. Bu sene bir gör bakalım.

Hayır bir de bu nasıl plansızlık. Benim kanat oyuncularım var Oğuz'u nerede oynayacağım de sonra çık kanat oyuncu iste. Şaka gibi.

Ahmetcan’in stoper ozellikleri bence Emin’den cok daha iyi. Oynamaya basladiginda Ajax’lilar cok begendi. Ahmetcan bence iyi bir potansiyel. Emin agresif ve sert oynayan bir oyuncu degil.
Ben de izledim, üçlü oynuyorlardı. Üçlü oynadığı için çoğu defosu gözükmüyordu. Top tekniğinin ekmeğini yiyen bir çocuk.

Emin daha bir büyük takım stoperiydi sertliği zayıf olsa da, genel olarak yanlış kariyer tercihi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt