Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üç tane kendini taraftar sanan salağın sözlerini dikkate alıp yunusu gönderdin tete aldın Berkan gönderdin ndombele aldın daha akıllanmadılar . Taraftar kim ya kim taraftarın fikrine bakıp karar mı verilir taraftar ayda 3 maç izleyen konuşan insanlar bunları nasıl ciddiye alıp tepkilere göre oyuncu satılır akıl mantık işi değil keremi yiyecekler şimdi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan mi köhn mu? Defansı kohnden kötü müdür acaba? Gerçi türk olması nedeniyle köhn gonderilirse tercih edilebilir daha kötü değildir herhalde .

Rıdvan mi köhn mu? Defansı kohnden kötü müdür acaba? Gerçi türk olması nedeniyle köhn gonderilirse tercih edilebilir daha kötü değildir herhalde .

Köhn cidden çok kötü bir sol bek

8 mio falan teklif varsa sırtımızda taşıyıp gönderelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçiş oyunu oynatan hi hoca olsa Zaha ve Ziyechten rekor katkı alırdı . Bizim hoca adamı deli gibi koşturup oyun bekliyor

Zaha kalsin diyecegim de bu sezon gecen sezondan cok farkli olmayacak gibi. Okan rotasyonda kullanmaya devam ederse yollari ayirmak en dogrusu.

Kerem misyonunu tamamladi ve avrupa’ya gitme zamani geldi. Iyi bir teklif geldiginde satilmali.

Yönetimle danışıklı dövüş bence yıllık ücretini ödeyemiyolar okanda kullanmıyor , zahayı kullanamıyor

Saçma sapan bek oyuncularıyla zahayı kullanırsan göze batar tabi deliriyorum bu konuda beyinsizlerle top oynadı hep o kanatta !

Arkaya koşu yapsın diye keremi oynattım diyor , manu maçında zahanın koşusuyla golu buldun , kasımpaşa maçında zahanın rakibe kırmızı yedirmesiyle ( arkaya koşu yaparak ) golu buldun kaç maç aldırdı adamın fobisi var onde deli gibi pres yapsın

Hayırdır noluyo, 10 senedir şampiyon mu olamıyor bu takım? Ben kadronun korunmasından yanayım, Kerem'i de ne vereceğini biliyorum, Abdülkerim'in de

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt