Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene şampiyonluktan sonra kadronun tamamen değil ama belli bölümünü yenilemen gerekiyor. Tıpkı ürün yaşam döngüsü gibi. Ürün çıkar, en üst tepe noktasını gelir sonra düşer.

Artık Kerem Galatasaray'da düşüş noktasına geldi. Her maçta eleştiri alıyor.
Abdülkerim de düşüş moduna girdi. Değişmesi lazım. Yeni başarıya aç futbolcular gerekiyor. Yoksa 2 şampiyonluktan sonra düşüş gelir ve ligde üçüncü veya dördüncü oluruz.

Yerli oyuncu rotasyonunda elini güçlendirmek için free Yusuf Yazıcı, Yasin Özcan gibi oyuncuları kadrona kazandırman gerekir.

Sol beke de genç yabancı oyuncu ucuza.

Yıldız oyuncular kadroda çok asker oyuncular gerekiyor.

Alakası yok herşeyin sebebi bu futbol cahili taraftar , Berkanı taraftar gönderdi yunusu da taraftar gönderdi eee şimdi keremi gönderen de taraftar hepsinde mi oyuncu hatalı ? Maçı yeniliyorsun maçın en kötü hucumcusu ziyech hatta icardi , gelip 2 gün kerem kötüleniyor her maçta aynısı yaşandı kerem yerine başkası olsa sahada yürürken korkardı tedirgin olurdu . Geçen sene Berkan da bu şekilde gitti sonra dua ettiniz gelsin yedek olsun diye yunus da aynı şekilde bakalım ne zaman akıllanacak bu taraftar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geyik yapma. Kurbani oynayanlara asla acımam.

bir küçük jk maçı bütün şirazeyi bozdu olduk mu kaos saray

Oyuncular iyi kontratları bulmuş kaçmak istiyor belli ki, hocanın forma adaletine de Avrupa'da kendilerini parlatacağına falan da inanmıyorlar. Futboldan anladıkları söylenebilir eğer durum buysa. Gitsin diyenler de gidene kal demiyor bence durup dururken kerem apo gitsin diyeni görmedim, haberler sonrası dedik biz de.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış Alper, Boey, Kaan, Bardakçı'yı kim parlattı acaba? Bardakçı ilk maçında hata yapınca çöp vb. denirken, Kerem A her türlü hakarete maruz kalırken, Barış Alper için GS oyuncusu değil denirken bu oyunculara kim sahip çıktı acaba?

Barış Alper, Boey, Kaan, Bardakçı'yı kim parlattı acaba? Bardakçı ilk maçında hata yapınca çöp vb. denirken, Kerem A her türlü hakarete maruz kalırken, Barış Alper için GS oyuncusu değil denirken bu oyunculara kim sahip çıktı acaba?
Okan Buruk ama takımın bu gidişi ile Avrupa'da boy göstersek bile anca x'te makara konusu oluruz diye düşünüyor olabilirler.Belki de sadece para için gitmek istiyorlar haberler doğruysa tabi

Ben cidden anlamıyorum, sol bek alıyorsun, 6 ay oynatıp savunması kötü diye göndermeye kalkıyorsun. Bu adam alınırken kimse izlemedi mi, 90 dk maçları analiz edilmedi mi? YouTube videolarından adam alıyorsak vahim, 90 dk maçları analiz edilip 6 ayda uymadığına kanaat getirildiyse daha da vahim.

Lucescu yine ülkesinin milli takiminin basina gecmis. Herif nerdeyse 80 yav

Ben cidden anlamıyorum, sol bek alıyorsun, 6 ay oynatıp savunması kötü diye göndermeye kalkıyorsun. Bu adam alınırken kimse izlemedi mi, 90 dk maçları analiz edilmedi mi? YouTube videolarından adam alıyorsak vahim, 90 dk maçları analiz edilip 6 ayda uymadığına kanaat getirildiyse daha da vahim.
Kesinlikle katılıyorum bunlarla sözleşme yapıyorsun satış düşünüyorsun ilerde vb

Okan Buruk ama takımın bu gidişi ile Avrupa'da boy göstersek bile anca x'te makara konusu oluruz diye düşünüyor olabilirler.Belki de sadece para için gitmek istiyorlar haberler doğruysa tabi

Demek ki Okan Buruk oyuncuları parlatabiliyormuş o yüzden o seçenek olmaz onun dışında gitmek isteme nedenleri de biraz düşündüğümüzde tahmin edilebilir gayet Zaha- Okan Buruk ile anlaşamıyor, Bardakçı- Arabistan 4-5 milyon dolar teklifi doğruysa kariyerinde zaten şimdiye kadar yüksek paralar kazanamadığı için para yüzünden gitmek istiyor, Kerem A- Taraftar tepkilerinden ve Avrupa'da oynamak istemesinden gitmek istiyor.

Oyuncular genel de gidince degere biniyor

Kerem’in bize her sezon 20 gol katkisi oluyor

Gol katkisi olan bir kanat oyuncusu bulmak zor degil ama yerlisini bulmak zor
Hocam.kolayi gitsin demek bir iki de oyuncu değil modunda kelimeler seçmek şekilli falan. Kahveden adam getirsen oynatır oynar sırtımda taşırım vb... doğrusu ise sizin gibi düşünmek

kim öyle düşünüyor olabilir mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt