Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen dikkatli okuyun. Kerem ve abdulkerim gitsin diyorsunuz bu adamlar 1 m maaş alıyor yani bu adamların bize hiç bir yükü yok bide üzerine oynarlarsa ciddi katkı veriyorlar hadi size uyalım gitsin diyelim bu adamları kiralık gönderecekler nolmuş olacak sen güç kaybetmiş olacaksın yani iki tane a milli oyuncunu kaybetmiş olacaksın üzerine bunların yerine kimseyi alamayacaklar yerli olarak eee nolmuş olacak 1m maaş vermemiş olacaksın üzerine 2 tane çok değerli oyuncunu göndereceksin güç kaybedeceksin geçen sene biz bunu yaşamadık mı Berkan gitti yunus gitti toplam maaşları 1 m noldu alan takımlar rotasyonda kullandı işlerine yaradı biz ne kazandık arkadaşlar güç kaybetmedik mi neden mantıklı düşünemiyosunuz hala saçma sapan çocuk gibi yorumlar yapıyorsunuz . 1 m maaşlı yılda 10 gol 10 asist garantisi olan kimi alacaksın yerli olarak vermiş olsan direk yeri boş kalacak ve güç kaybedeceksin ?

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuları biz gönderiyoruz,gelenleri belirliyoruz,oyuncu önerilerini menajer yapıyo,takımı erden timur bir arada tutuyo,taktiği zaha veriyo

Bu takımın tdsi napıyo?

Jota nasıl olur kanada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La iki gün sonra lig başlıyor, bizim yeni transferler uyum sağlaması onuncu haftayı bulur , kritik maçlar var

heee şimdi de edin terzic'e mi dileniyorsunuz.

gelsin de sivas dothraklarında appindangoye'yi savunmak için matematiksel ve bilimsel setler çizsin. <3<3<3

Oyuncuları biz gönderiyoruz,gelenleri belirliyoruz,oyuncu önerilerini menajer yapıyo,takımı erden timur bir arada tutuyo,taktiği zaha veriyo

Bu takımın tdsi napıyo?
Hayatında ilk defa oyuna giren oyuncu dizilişi söylemiş gibi davranmak kötü niyettir diye düşünüyorum

Edin Terzic yanına da Arda Turan'ı(nuri hesabı) verelim Dortmund modeli.
Nargile kokulu adamlara yer yok

Total futbol görmek istiyorum
Hücum ve savunma org görmek istiyorum
Birbiriyle çelişmeyen açıklamalar görmek istiyorum
Almanca konuşmalar duymak istiyorum
Avrupada hedefi olan takım görmek istiyorum
Pendiksporları 15-20 farkla yenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt