- 4 Ağustos 2024
- 41
- 7
- 28
Kerem bu takımda asla forma giymemeli. Topun kıymetini bilmeyen, sürekli top kaybı yapan adamdan olmaz. Basit pasları bile atamıyor adam. Gönderin gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep soyluyorum adam attigi tribin yarisi kadar top oynasa kendini gelistirse simdi teklif yagiyordu hic yanilmam daha ilk senesinde marcao bunu dovdugunde triplere baslamistiVay vay triplerin efendisine bak hele. Fazla havalandı bu
Zaha'yı yollamaya çalışıyorlar; daha çok süre bulur, kafası düzelir. 3 kanat birden yollarsak çöpe atarız sezonuSürekli negatif basan topçu istemiyorum

Zahayla beraber duş alıyormuşlan soyunma odasını nereden biliyor haluk?
Haklimi hakli olsa bile bunu yapamazHaklı bence. Devre arası çıkacak kadara kötü değildi
Bu kerem efendiyi biri yıldız olduğuna inandırmış. Ona desinler top kontrol etmeyi pas vermeyi bilmeyen adamdan yıldız olmazHep soyluyorum adam attigi tribin yarisi kadar top oynasa kendini gelistirse simdi teklif yagiyordu hic yanilmam daha ilk senesinde marcao bunu dovdugunde triplere baslamisti
Mesela barista o trip olayi hic yok umarim olmazda
ya haluklar da yalandan fbyi destekliyomuş gibi yapıyorlar![]()

ya haluklar da yalandan fbyi destekliyomuş gibi yapıyorlar![]()
zahacılarla keremciler yarın yapılacak bir teams meeting sonucu yeni alınacak kanat oyuncumuz üzerinde konsensusa varmalızaten biri kalırsa bak kerem gitti zaha kaldı sıctı
olur
zaha da kalmamalı bence
Bu cocuk kendini Messi sanıyor. Hep diyorum. Kendisini olduğundan daha iyi oyuncu saniyorVay vay triplerin efendisine bak hele. Fazla havalandı bu