Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kerem efendiyi biri yıldız olduğuna inandırmış. Ona desinler top kontrol etmeyi pas vermeyi bilmeyen adamdan yıldız olmaz
Bu tamamen okan buruk sorunudur
Oyunculari idare edicem diye tepemize cikardi
Baris rezil oynayip uc kere 45 te oyundan alindi
Hic bir tepkisi oldumu adam ozel hoca tuttu calisti formayi aldi bu avrupaya gitsin kadroya giremes berkan gibi olur geri postalarlar

Hep soyluyorum adam attigi tribin yarisi kadar top oynasa kendini gelistirse simdi teklif yagiyordu hic yanilmam daha ilk senesinde marcao bunu dovdugunde triplere baslamisti

Mesela barista o trip olayi hic yok umarim olmazda
Ya şu yanı sıkıntı Kerem de işte

İlk olarak Marcao olayı vardı sonra sanırım PvA ile kavga ettiler üzeri örtüldü sonra Barış Alper ile küs oldukları konuşuluyor

Bir futbolcu kendi takım arkadaşlarıyla bu kadar çok kavga eder mi yav

Haluk ve yaveri olayı kişiselleştirip, Kerem e iftira atıyor

Tepki gösterme hakkı mı var yani. Kendisine yapılan torpillere saysın, 50 tane maçta haketmeden oynadı
Geçen maça 11 başlatan hocaydı. Zaha'nın hazırlık maçlarında oynadığı için başlaması gerekiyordu. Ziyeş'ten falan daha kötü değildi Kerem, hatta hücum hattının en iyisi bile olabilir-hafızamdan silmeye çalışıyorum, abartıyor olabilirim-. Kaldı ki soyunma odasında ne tarz bir tepki gösterdi bilmiyoruz. Hoca kendi iyi çalışmadığı için karman çorman bir şey yaptı o gün. Yaw daha saçması Mertens-Bats değişikliği yaptı iki sarılı orta saha varken.

Dursunu tanıyan herkes adı gibi biliyordu o oğuzun ifb ye gideceğini. Daha ifb ilgilenmeye başlamamıştı bile dedik ifb ye gider diye
kusura bakmayın ama oğuza sokayım.Sanki belingamı kaptırdık oğuz golün yemeesine sebep olmuş.pik dönemini 24 yaşında yapmış adam için bu kadar üzülmeyin

aktürkoğlunu isteyen bi takım var mı

Bu tamamen okan buruk sorunudur
Oyunculari idare edicem diye tepemize cikardi
Baris rezil oynayip uc kere 45 te oyundan alindi
Hic bir tepkisi oldumu adam ozel hoca tuttu calisti formayi aldi bu avrupaya gitsin kadroya giremes berkan gibi olur geri postalarlar
O biraz karakterle de alakalı. Kerem şımarık bir adam. Berkana yıllarca haksızca protestolar yapıldı çıtı çıkmadı, bu kerem bir sefer yuhalandı diye aylarca kezban gibi trip attı.

Bana pek inandirici gelmiyor

Daha sezon basi olmasina ragmen neden böyle bir durum olsun

Takima daha 2 hafta önce katildi tatil den döndü,bu kadar gergin olacagini hic zannetmiyorum

Kerem'i satmak için önden taraftara kötületiyorlar

Alper admin bana izinde oldugunu soylemisti. Bende bir yardima ihtiyacin var mı nöbet konusunu acabilecegimi ima etmistim.

Sonra goruldu atti sok icindeyim konuyu acmis bilee.

Haluk Yürekli: "Maçın devre arası Kerem'in oyundan çıkacağı söylendiğinde Kerem çılgına dönüyor soyunma odasındaki şişeleri tekmeliyor."

kim bilgi sızdırıyor bu takımdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt