Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zahaya resmi teklif gelmiş
Eğer Zaha satılır Kerem elde tutulursa alınması gereken yabancı oyuncu sol kanattan çok Mertens ile birlikte kullanabileceğimiz bir oyuncu olması lazım, geçen sene Kerem ile bunu denedik olmadı bu sene de hali hazırda oraya bir ekleme yapabilmiş değiliz. Zaha nın gittiği durumda

Sol Kenar => Barış (Kerem)
Orta => Mertens (Transfer)
Sağ Kenar => Ziyech (Yunus)

Gibi bişey olabilir

İşin açıkçası +2 yabancı alıp tribünde oturtmak hiç mantıklı gelmiyor bana o yüzden 12 yabancı ile sınırlı kaldığımız durumda Yunus gibi Kerem gibi oyuncular mecbur elde tutulur gibi geliyor bana işin açıkçası

Haluk Yürekli: "Küfürü biz söylemiyoruz ama anlayanlar anladı."

kerem belkide ligteki mental olarak en kötü olan futbolcudur.Gol kaçırır morali bozulur yetmez takımında moralini bozar pası değerlendiremez surat yapar.O yüzden zahadan ziyade bence kerem direk satılmalıdır

Ya şu yanı sıkıntı Kerem de işte

İlk olarak Marcao olayı vardı sonra sanırım PvA ile kavga ettiler üzeri örtüldü sonra Barış Alper ile küs oldukları konuşuluyor

Bir futbolcu kendi takım arkadaşlarıyla bu kadar çok kavga eder mi yav
Adam kendini ciddi cok iyi oyuncu saniyor
Dunyalarca yazdik cok yetenekli adamsin ama
Su sirti donuk aldigin her topu kaptirma
Topa ilk dokunusun cok kotu gelistir
Yuzu donuk kanatta topu aldiginda Ileri bakip
Topu icardiye sisiriyor

Arkadas her topta asist yapamazsin her topu derin oynayamazsin her topu alip calim atip
gidemezsin yeri geldiginde oyunu kontrol edeceksin bunlari anlamiyor
Adamda zehirlenme var

Geçen maça 11 başlatan hocaydı. Zaha'nın hazırlık maçlarında oynadığı için başlaması gerekiyordu. Ziyeş'ten falan daha kötü değildi Kerem, hatta hücum hattının en iyisi bile olabilir-hafızamdan silmeye çalışıyorum, abartıyor olabilirim-. Kaldı ki soyunma odasında ne tarz bir tepki gösterdi bilmiyoruz. Hoca kendi iyi çalışmadığı için karman çorman bir şey yaptı o gün. Yaw daha saçması Mertens-Bats değişikliği yaptı iki sarılı orta saha varken.
Hiç birşey tepki gösterme hakkını vermez ona. Sonuçta messi gibi oynamıyordu maçta, defalarca kez kötü oynamasına rağmen kendisine torpil yapıp oynatan okan hocaya böyle mi vefa gösteriyor bu şımarık

Haluk Yürekli: "Bir Galatasaray kaptanı bu takımda bir daha oynayanın diye küfürle tamamlıyorsa bu isme bir daha Galatasaray forması giydiriyorsa bundan sonra sorumluluğu başkan ve hoca taşır."

resmen hedef gosteerıyorlar afsdfsd

Kerem bi nebze ama Barış Alper asla gitmemeli sağ ayaklı sağ kanat.Ters ayaklı kanat zibil gibi .Ama düz ayaklı oyun genişleten kanat sayılı biri de Bay hem de yerli

Haluk Yürekli: "Galatasaray herkesten büyüktür Metin Oktay'dan da büyüktür Fatih Terim'den de büyüktür Okan Buruk'dan büyüktür."

Hocamın prensiyle kavga ettigini zannetmiyorum

Hem Kerem hem Wilf gidiyor öyle mi? Elde Hakim ile Bay kaldı bir de Yusuf Demir oynayabiliyor orada. Vay arkadaş, 21'inde CL eleme maçımız var alo??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt