Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem gitmek için bu kadar kuduruyorsun getireceksin 14-15 m teklif

öyle sağa sola trip yapıp gitmek diye bişey yok

gerçi böyle yapanları bırakan bi biz varız muhtemelen ona güveniyor her zamanki gibi

Haluk aşağılık davranmaya devam ediyor sıfatına bakınca sinsilik akıyor bu herifin zaten bu adam boykot edilmelidir. Forumda da yasaklanmalıdır.
Ben duydum haberciliğiyle bu işler yürümez. Kulüp umursamamış, konu bile etmemiş gerekiyorsa sümenaltı edilecek bir yol bulunup gönderilecek yada kalacak.
Her neyse sen kimsin de taraftarı galeyana getiriyorsun.

Yav Zaha git iste 2 senelik sözlesme ile Arabistana. Alirsin senede +15 milyon maas ve bir sene sonra belki serbest birakirlar seni ve 3 milyon maasla ülkene geri dönersin.

O halde bugün çıkan Ridvan haberleri de doğru olabilir sol beki yerli yapıp sol öne yabancı alacağız muhtemelen

Başıma bir şey gelmeyecekse Oğuz Aydına 6 milyon verilip alınmazdı her şeye rağmen.
En başından beridir söylüyorum 6 milyon Euro ya ligimizde hiçbir yerli oyuncu etmez.Potansiyeli vardır yoktur orası ayrı mesele ancak yerli potansiyel dense Yunusu kazanırım yabancı potansiyel 6 milyon Euro ya mutlaka bulunur.

HY'lere satışlar için talimat gitmiş. Para lazım yönetime

F5YLq38WQAA4ykQ

Kerem futbolculugu bırakıp tripkar acıların çocuğu mahlasıyla arabesk şarkılar söylerse kariyer olarak daha yüksek yerlerde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt