Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba Twitter hesabini Kereme emanet etmiş gibi gözüküyor

imza parası falan dıyor lan adamlar

cidden yazık

kerem öyle bi adam degil

Şunların sezon başlamadan yaşanması harbiden şans olarak görmek lazım 6. hafta kadıköy'de ki maçtan sonra yaşansa sezon Eylül ayında bitermiş.

Habercilik çok yanlış anlaşılıyor bizim ülkede. Adamın elinde bilgi varsa niye paylaşmasın? Habercinin görevi birilerini korumak değil ki. Haber yalansa da kulüp açıklama yayınlayıp dava açar olur biter.
adam simdi istedigi gibi yorumluyor bak

imza parası icin kerem kavga etmıs kele göre

HY ve GD bunun gibi 50 tane haber yapti, hemen hepsi dogru cikti.

Yonetim sufleyi veriyorsa islerine geliyodur, o ayri.

Ama yalan oldugunu hic zannetmiyorum.

Kerem olayı doğruysa eğer bu saatten sonra kalırsa takıma zarar verir. Burası Galatasaray. Sen bu takımın kaptanlarından biri olarak bu tarz bir trip atmaya hakkın yok. Ne oynadın ki neyin tepkisi bu. Galatasaray seni geliştirdi, bu hale getirdi. Senin Galatasaray’a ihtiyacın var. Yaptığı düpedüz nankörlük. Bu takımda nice oyuncular oynadı, nice yıldızlar yedek kaldı. Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Herkesin de yeri dolar ayrıca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Screenshot_122.webp

Gökhan Dinç: "A takımla antrenmana alma bütün oyuncuların önünde yapılmış bir hakaret insanlar unutacak mı zannediyorsunuz."

olayları çok salakça yorumluyorlar cidden ya :asd: her lafları yanlış

lan bunlar keremı yerin dibine soktu bonservis 0 a indi

adam şimdi imza parası alabilir bu yayın sayesinde

Beyler Kimse Galatasaraydan büyük değil olay doğruysa yollar ayrılmalı eğer yalnsa yönetim açıklama yapmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam simdi istedigi gibi yorumluyor bak

imza parası icin kerem kavga etmıs kele göre

Dediğim gibi haber yalansa o zaman ortada bir art niyet olduğunu bilebiliriz. Bununla mücadele etmek de kulübün görevi. Niye haber yapıyorsunuz kulübü zor duruma sokuyorsunuz kafası yanlış bana göre.

ya bu soyunda odasında ne küfürler dönüyordur

ona o kadar takılmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt