Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.759
- 7.292
- 1.743
Kulüpte skandallarin ardi kesilmiyor
Dursun sen ne rezil bir adamsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar kereme tapar merak etmeBiz de onu diyoruz gitsin triplerini başka yerde atsın. Yalnız sakın ifb ye gitmesin onlar gs taraftarı kadar anlayışlı değil aynı tripleri yaparsa sahaya inerler
Stuttgartin neresindensin rtsKulüpte skandallarin ardi kesilmiyor
hem gitsin diyorsun hem fenere gitmesinden tırsıyorsun.Biz de onu diyoruz gitsin triplerini başka yerde atsın. Yalnız sakın ifb ye gitmesin onlar gs taraftarı kadar anlayışlı değil aynı tripleri yaparsa sahaya inerler
Eyvah iki Gurbo özel tanışmaya başlıyor ben kaciyorum iyi geceler bu kabahat bana patlamasınStuttgartin neresindensin rts
Stuttgartin neresindensin rts
Gitsin görürsün. Aynı top kayıplarını orda yapsın 2.maçta yuhalarlar, kerem trip atar gerisi +18onlar kereme tapar merak etme
O cümleden onu mu anladın. Kereme kendi iyiliği için gitmesin diyorum döverek kovarlar. Yoksa kerem yarın ifb ye gitse onlarda en az korktuğum adam olur. Top kaptırma gol kaçırma virtüözü birinin neyinden korkacamhem gitsin diyorsun hem fenere gitmesinden tırsıyorsun.
Ludwigsburg tarafiari rtsStuttgartin neresindensin rts