Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çatlak sesler cuma gününden itibaren kesilir, okan buruk aynı dönemi ilk sezonunda da yaşadı yapması gereken tek şeyin maçları kazanmak olduğunu biliyor…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla yönetim çatırdamış ise - şimdiden kıyamet kopsun sezon ortası falan olmadan yeni seçim olsun...

yoksa bu kafayla sezon baya çöpe gidecek.

Her gün başka bir kaos bu ortamı iyi biliriz.

Dursun özbek yönetimi istifa etmeli
kerem zaha ziyech ve diğer gönderilmesi gereken kullanamadığımız topçular gitmeli
Güçlü yönetim ve başkan erden timur gelmeli
Şükrü ergün ve urfalı abimiz gönderilmeli.
Kaos ortamı ancak bu şekilde giderilir. Ancak bunların olması imkansız bu tarihte.
Sezondan malesef bir beklentim yok.
Sadece zevk için sara kardeşimizi izleyeceğim.

Bu takıma en az 3 transfer yapacaksınız yoksa defolup gideceksiniz.
Okan hoca da bunları korumaya devam etsin onunda sonu olur.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal Fatih Terim başkan Erden Timur yardımcısı sıfatıyla bu yönetim düşürülmelidir

1 aydır Köhnün ödemelerinin geciktiği haberlerini duyuyoruz 1 ayda 2.5m euro ödeme için kaynak üretemeyen bir başkanın Galatasaray'ın başında olması büyük bir rezalet. Yalı veledi olsa kredi kartından tek çekim yapardı. Vallahi bu camianın fakir fukara pinti yöneticilerinden yıldım tek elini cebine atan adamı da küstürdüler saçma sapan vasıfsız insanların egolarını tatmin etme yeri olmuş koskoca Galatasaray'ın yönetimi.

Kolpa bu hiçbir takıma transfer taksidi ödemedi diye maçlardan men edilmez. En fazla transfer yasagi cezası yersin.

burda mevzuu dursun un capsizligi

2.5 milyon icün koca GS nin itibarını yerle yeksan etmesi

2 sene samp luk sonrasi gelirler tavan iken sunlari yasatan herif olasi basarisizlikta neler yasatacak maazallah

Klübün itibarini zedeliyor yetmiyor takimi sabote ediyor yetmiyor 3 paraya floryayi satmaya kalkiyor ve bu rekor oyla seçildi.Seçenlerdede dursundan eksiği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt