Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulübün şu an en büyük problemi, sırtımızdaki kambur dursun ve ekibi
Bu kadar kısa sürede pozitif olan bir tabloyu negatife çevirmeyi başardılar.
Geçmişten ders alamadık.

Terimi en cok elestirilenlerden biri benim ego
topu oldugu icin okan hocada oraya dogru gidiyor egosundan arinan insan basariyi bulur ismail kartal bile gereksiz egosundan basarisiz oldu

çok zor ya mümkün görünmüyor

Yok renkdaş merak etme. Çok şanslıyız ki bu sene hem Fener hem BJK erken patlayacak.

Biz ise öyle bir tokat yedik ki, o tokadı komadaki hastaya atsan göz kırpar. Öyle bir tokat yedik. Şanslıyız ki sezon başlamadan yedik bu tokadı. Hatay maçından başlayarak görürsünüz bizdeki etkisini

köklü yani - 3 gidecek 2 - 3 geelcek gibi hareketler olursa sezon açılmak üzereyken sorarlar 2 ay ne yaptınız diye . (ki sol bek - kanat ve stoper için konuşuluyor şimdi)

ada keyfi - şarap - üni mezuniyetleri - olimpiyat oyuncu uğurlamaları haricinde.

2 senedir şampiyon takım bir maç kaybetti diye hocası ve oyuncuları 3 5 muhabir parçasının saldırısına uğruyor

hayata gözlerini twitterda açmış, çoğu baba parasıyla hayatta kalan bir bok başaramamış ergen galatasaray taraftarı da bunların peşine düşmüş oyuncusunu hocasını linçliyor

ve günlerdir takıma ve hocaya sahip çıkan tek bir yönetici açıklaması yok

okan hocanın yönetim tarafından yenmek istediğini düşünmek in daha ne olsun

Metin Öztürk öldü mü
Aktürkoğlu gitti mi
Acur İlkay aldu mu
imdu yürek yırtılır

Murat Aşık: “Fenerbahçe'nin harcama limiti neredeyse dolu , oyuncu satmadan oyuncu alamayacak vaziyette.”

Evet 10 sene sonunda dolmuş cok sukur

dursun 2015-2017 gs tarihinin en kötü yönetimiydi

2024-2026 bunu da geçecek gibi görünüyor

Burak Elmas'ı şöyle görüyorum Dursun'un icraatlerine baktıkça

sddefault.jpg

Burak Elmas denen şahısı şöyle görüyorum Dursun'un icraatlerine baktıkça

sddefault.jpg
burak elmas süreç yönetebilseydi hala başkandı belkide ve başarı elde etmişti

morutan ve cica'dan başlayan hatalı harcama ile öorap söküğü gibi geldi sıkıntılar - hiç birini yönetemedi. Hatta iyice sıvadı söylemlerle beraber.

Yoksa transferde genç denemeleri falan rumenler haricinde işimize yaramadı değil. maaş bütçesini OHA değildi diye hatırlıyorum yeni kontratlarda.

yoksa Belmas yönetimi dahilinde bir Erden timur bambaşka artılarla karşımıza çıkacaktı. (florya proje işlerinin başlangıcı Belmas + ET işbirliği çünkü)

biz haluk'un gökhan'ın da mamalandığı adam olmadıklarını defaatle söyledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt