Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: "Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için Türkiye'ye temsilci gönderdi Kerem ile görüşmek üzere. Galatasaray şu an Spartak Moskova ile görüşme halinde. Kerem Rusya'ya gitmek istemiyor, menajeri anlaşma noktasına geldi. Kerem'in kafası karışık."
Kerem gitmek istemiyorsa menajeri nasıl anlaşma noktasına geliyor?

GUXtWXmW8AAfNtN

2 senedir şampiyon takım bir maç kaybetti diye hocası ve oyuncuları 3 5 muhabir parçasının saldırısına uğruyor

hayata gözlerini twitterda açmış, çoğu baba parasıyla hayatta kalan bir bok başaramamış ergen galatasaray taraftarı da bunların peşine düşmüş oyuncusunu hocasını linçliyor

ve günlerdir takıma ve hocaya sahip çıkan tek bir yönetici açıklaması yok

okan hocanın yönetim tarafından yenmek istediğini düşünmek in daha ne olsun

Ağabey bence tek maçlık bir durum değil bu bende fitili prag maçı ateşledi galatasaray'ın prag'a 8 kisi bile kalsa elenme lüksü yoktu, kopenhag'ı söylemiyorum bile kırılma noktam prag maçı oldu tüyü diken ise 10 kişi fenere hiç bir şey yapamadan yenilememiz oldu. Yani sanıyorum ki bende oldugu gibi taraftarlarımızda da bir birikmişlik var. Sergen yalcın'ın bastonla oynayan adamlarla super lig sampiyonlugu kazandığı ligi iki kere üst üste almış olmak benim için ölçüt değil şahsi kendi düşüncem. Bu kadro hocanın eline git kasımpaşayı yağla diye verilmedi maaş bütcesi belli takımın değeri belli çıkıp o uefada min yarı final oynayacak, derbileri Galatasaray'a yakışır şekilde oynayacak biz de hocamızın arkasında sonuna kadar durucaz

Son düzenleme:
Kereme sociedad dan teklif gelmişti onuda begenmedi.Nihat kahveciye bile sormuşlar.Hangi takimi beğenir?

Köhn Rusya ya gitmez digne kiralanıp köhn de yedeği olmalı Zaha da giderse sol kanat gelmeli kerem gitse de yerli kontenjanı sıkıntısı çıkar bu sefer oğuz aydın için çingene pazarlığı yapıp almamazlık edenler iyi halt etti

Okan hocanın son 2 senede yaptığı hocalık 96-00 dönemini çıkar Fatih hocanın bütün kariyerinden üstünde. Fatih hocanın şampiyon olduğu hiçbir dönemde şikeciler bu kadar güçlü değildi.( 96-00 dönemi hariç).
96-2000 arası şikeciler yok gibiydi.

Üçüncü kulüp kıvamındaydı. Daha çok 2017-2021 arasına benzetmek mümkün Fb’nin o dönemini.

Bence şu an 2003-2006 dönemi hariç en iyi kadroları

Kaya Temel: "Okan Buruk, performansından memnun olmadığı Derrick Köhn'ün ayrılığına onay verdi. Oyuncu ise Türkiye'den ayrılmak istemiyor.

Spartak Moskova ile görüşmeler devam ediyor. Her an her şey olabilir."

Kaya Temel: "Okan Buruk Köhn'ün ayrılmasına onay veriyor. Oyuncu Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Bu transferle ilgili her an her şey olabilir. Galatasaray Lucas Digne'yi gündeme aldı. Bu transferde Galatasaray ısrarcı."

Kaya Temel: "Stoper, sol bek, kanat ve 10 numara. Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak. Şu anda aldığım net bilgi bu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt