Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
galiba ortasahada fofana gibi bi topçu göremeden öleceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelerte 9+2 verecemize bunu alsaydik, sag bek daha kolay bulunyor15'ten kapiyi acmislar deniliyor. 13-14'ten asagi birakmazlar gibi, bekleyelim.
Manu girmis araya milan da alamicak gibigaliba ortasahada fofana gibi bi topçu göremeden öleceğiz
Bizimkiler bir bek oyuncusuna cift haneli rakami fazla buluyor. Yani Jelert alinmadan once bile 10 milyon vermeyiz dediler sag bek icin, Doue transferi olmayinca mecbur Jelert'i aldilar daha pahaliya.köhne 8 teklif doğruysa biz girelim araya arkadaş.
Bizde cok görmek isterdim.. kaynak kim ve fiyati belli mi?
o profilde herhangibiri farketmez ama hoca resmen karşı bu durumaManu girmis araya milan da alamicak gibi
2 sene şampiyon olan teknik direktörüne güvenJelerte 9+2 verecemize bunu alsaydik, sag bek daha kolay bulunyor
hayvani bir maaşı var dedilerDavinson-Laporte tandemi inanılmaz keyif verir ya keşke olsa
hayvani bir maaşı var dediler
Güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum2 sene şampiyon olan teknik direktörüne güven
Yav eskiden oyunculari Türkiye'ye gelmeleri icin ikna etmeye zorlaniyorduk... simdi herifler geldikten sonra gitmeyi istemiyor. Bu ne be