- 19 Şubat 2009
- 22.338
- 3.958
- 2.483
Köhn satıp biz alalım15'ten kapiyi acmislar deniliyor. 13-14'ten asagi birakmazlar gibi, bekleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köhn satıp biz alalım15'ten kapiyi acmislar deniliyor. 13-14'ten asagi birakmazlar gibi, bekleyelim.
Yıllık 4-5e dünya üzerindeki her takım havada kapar laporteu bize düşmezArabistandan yıllık 25 falan alıyo ama ordan ayrılmak istiyomuş avrupada kazanacağı max para yıllık 4-5
Yüksek maaşYav eskiden oyunculari Türkiye'ye gelmeleri icin ikna etmeye zorlaniyorduk... simdi herifler geldikten sonra gitmeyi istemiyor. Bu ne be
İkna etmek için yüksek maaş veriyorsun ayrıca Türkiye'ye karşı önyargililar ama gelince güzel yer olduğunu görüyorlarYav eskiden oyunculari Türkiye'ye gelmeleri icin ikna etmeye zorlaniyorduk... simdi herifler geldikten sonra gitmeyi istemiyor. Bu ne be
Yüksek maaş
Sürekli izin
Kıytırık idman
Bu 3ü bir aradaysa gitmek istemezler
Zaha gibi egodan yürüyemeyen,yedeğe düşen,mobinge uğrayan,her gün eleştirilip küfür yiyen biri bile gitmek istemiyo
Olmayan uydurma mobing ?şöyle de olabilir
güzel şehir
yüksek maaş
şampiyon takım
şampiyonlar ligi
olmayan uydurma mobbing
herhalde bunlar şu anda arabistan ve rusyadan iyi şartlar
premier ligi reddediyor değiller
Olmayan uydurma mobing ?
Bunu dedim bende hep Köhn sol önde onyekuru gibi bişey çıkabilir hiç belli olmazBelki de Köhn tutulup sol önde de değerlendirilebilir.
Allah şifa versin rtaş ne diyim
Siz ne diyonuz yaBunu dedim bende hep Köhn sol önde onyekuru gibi bişey çıkabilir hiç belli olmaz
Digne'yi Diagne diye okudum. Alakayı çözmek için 20 saniye boş duvara baktımKöhn gitti Digne geldi olarak yorumladım.