Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagneyi takımda görmek isterim
images (19).webp

Alman'ı Rusya'ya göndermek için yoğun çaba harcıyoruz.

Kıştan korkuyormuş.

Takımın değişime ihtiyacı var. Köhn'üm gitmesi iyi oldu. Kerem neyse ama Abdülkerim gitmemeli kesinlikle. Oğuz Aydın tarzında yerli oyuncuları kaptırdık. Alınabilecek tek yerli Yasin Özcan.

Karamsar olmaya gerek yok. Mourinho elinde sezon geneli bypass futbol oynayacak bir fb ve bana göre çok çok uyumsuz bir görüntü veren bjk var. Şu an en iyi durumda olan biziz. Ancak bizim ülkede transfer temalı öyle bir medya - taraftar baskısı var ki gerçekten anlamsız.

Doymuş hedefi olmayan oyuncuları gönderebiliriz. Yenilik her zaman iyidir. Sisteme uymayan Köhn tarzı oyuncular yerine daha iyileri bulunabilir. Bana göre toparlanacağız rahat olun.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gscimbom'da fenerliler
fen*rbahçe'de olduklarından daha güçlüdür

Bu arada sayın hocamız 31 yasındaki digneyi alnca denge unsuru olarak kullanmak yerine ondan da atletiklik bekler ileri yollarsa bunuda begenmez :d

Stoper solbek kanat 10no konuşuluyo

10a birini alınca saranında savunması çok iyi değil toreira yine tek kalacak

10 yerine 6/8 alıp sarayı ya 3lü os ya da 10 gibi kullanmak daha doğru olabilir

Böyle yaparsak maçların gidişatına göre tor ya da diğer osdan birini çıkarıp sarayı 8e çekip mertensi oyuna alabiliriz,diğer türlü 10 alırsak sarayı 10a çekemeyiz yedekte mertens olduğu için ,os sos verirse de temposuyla orayı tutacak oyuncu yok elimizde

ben normalde bek ve kanat bölgelerine yatırım yapılacak oyuncular alınmasını istiyorum ama bu kdr kısa sürede bu yönetim bunu yapamaz. köhn ile rekabete girer diyenler var gülüyorum, herif hem köhn ile farklı profil bi oyuncu hem de bence bayağı üstün :d

imkan varsa alınabilir, niye bırakıyor ki villa

Köhn rusya'ya gitmek istemez bence naci dışında kaynak da göremedim fazla heveslenmeyin derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt