- 25 Kasım 2008
- 13.412
- 12.054
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yil kontrati kaldi reisKiralık + opsiyonla versinler.
yok hocam daha yazmadım ama kesin bi şeyler yazıcamKöhn 8e şut
Yerine kiralık digne
@G. Can Özfiliz hocam pankartı açtın galiba ekibimiz doğru yolu bulmaya başladı bu kadar mı denk gelir
Maatseni aldılar yav 40 milyona o 11 oynar yedek olarakta moreno var bizim bir ara istedigimiz herif. Bu 3.bek oldu birden, köhn ile rekabete falan girmez zaten köhn 1 se bu 50 böyle rekabet mi olurben normalde bek ve kanat bölgelerine yatırım yapılacak oyuncular alınmasını istiyorum ama bu kdr kısa sürede bu yönetim bunu yapamaz. köhn ile rekabete girer diyenler var gülüyorum, herif hem köhn ile farklı profil bi oyuncu hem de bence bayağı üstün :d
imkan varsa alınabilir, niye bırakıyor ki villa
Futbolu biliyor, nerede ne yapcagıni vs bir kere herif. Bende dedigin gibi yatırim olan birini isterim normalde ama orta vadede dignede iş görür.aaaa lütfen ama 30-40 metrelik arkasındaki boşluğu 1-2 saniye geri koşup yerine geçmeli, sistemlik bir durum yok!!!! : )Bu arada sayın hocamız 31 yasındaki digneyi alnca denge unsuru olarak kullanmak yerine ondan da atletiklik bekler ileri yollarsa bunuda begenmez :d
Maatseni aldılar yav 40 milyona o 11 oynar yedek olarakta moreno var bizim bir ara istedigimiz herif. Bu 3.bek oldu birden, köhn ile rekabete falan girmez zaten köhn 1 se bu 50 böyle rekabet mi olurFutbolu biliyor, nerede ne yapcagıni vs bir kere herif. Bende dedigin gibi yatırim olan birini isterim normalde ama orta vadede dignede iş görür.
Atletik değil zaten digneBu arada sayın hocamız 31 yasındaki digneyi alnca denge unsuru olarak kullanmak yerine ondan da atletiklik bekler ileri yollarsa bunuda begenmez :d
konu riera ile köhn kalite farkı değil,adam beki çıkarınca arkasını doldurmaktan bahsediyor ki haklı,takımca oraya dengeli şekilde kayıcan ki adam ileri çıkınca arkası dolsun, tabi bunu yaparken takım boyu ve oyuncular arası mesafe dar olmalı.Anlatmak istediğini Riera örneği vererek içine etmiş. Riera nereye Köhn nereye. Kalite ve zeka farkını geçtim, Köhn'ün zaafı biliniyordu (zaaf da değil komple akü yokmuş) ama hücumu da savruk, dengesiz ve kanatlar ile uyumsuz.
Riera en azından nerde duracağını biliyordu, önündeki isimle uyum sağlayabiliyordu. Zaha gibi oyuncuydu da adamı alıp bek yapmadık o dönemde zaten buna uygun bir profildi.