Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.622
- 2.568
gelsin yusuf sarı lar , yusuf yazıcılar , yerli vitaminsiz sol bekler şimdi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apoya cidden 15 teklif varsa gönderirdimde Real açgozlusu varken Laporte degil Port alırız en fazlageriye sadece laport kalıyor desene :d

SilKöhn rusya'ya gitmek istemez bence naci dışında kaynak da göremedim fazla heveslenmeyin derim
Komsuna simdiden gecmis olsun.köhn kesin gittiyse camdan havaya silah atayım birkaç el
O zaman bulacaklar kiralik defansif bek.Onuda ben bulacaksam maaş versinler.4 milyon net alıyorsa sol bek için acayip para
Senin kulak deliktirRus takımı yakaladın mı saplıcaksın
İkisi 25, taksit olur
teşekkür ediyo komsumKomsuna simdiden gecmis olsun.
Bonuslarla 25 bulunur da oyuncular gider mi? Asıl mesele onları ikna etmek olur.Rus takımı yakaladın mı saplıcaksın
İkisi 25, taksit olur
Var yinede azda olsa duramaz emojisiz.Emoji olmadığı için inandım
Kereme ve Köhne bi kaç rus kadının fotograflarını gösterelim belki ikna olurlarOyuncular salak mi? Rusya'ya kim gitmek ister, ulke savas halinde, herseye ambargo koyulmus, oraya gitmek demek CL ve AL maclarinda yoksun demek. Oyuncular suan icin menajerlerine Rusya bir secenek degil demisler.
Anca buradaki kazandiklarin 3-4 mislini kazanabilirlerse belki ikna olabilirler, yani para icin gitmis olurlar.