- 16 Haziran 2010
- 202.556
- 154.307
- 6.838
Kerem haca gitmis ve namazini kilan bir insan, Rus karisi var diye ulke degistirecek biri degil.Kereme ve Köhne bi kaç rus kadının fotograflarını gösterelim belki ikna olurlar
Kohn'u bilemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem haca gitmis ve namazini kilan bir insan, Rus karisi var diye ulke degistirecek biri degil.Kereme ve Köhne bi kaç rus kadının fotograflarını gösterelim belki ikna olurlar
ben neler gördüm bir bilsenKerem haca gitmis ve namazini kilan bir insan, Rus karisi var diye ulke degistirecek biri degil.
Kohn'u bilemem.
Ne gormusunben neler gördüm bir bilsen
Ucmayalim kitleyip gecelimRusya'nın Avrupa'dan oyuncu transferleri baya zorlaştı 22'i veren 25'de verir suyunu sıkmak lazım.
Kerem'e zaten senelik 3 milyon euro'dan baslayan bir teklif ile gelmeliler.Zaten 2-3 milyon euro yıllık teklif vermişlerdir herhalde.
çok şeyNe gormusun
Tebrik ediyorum.çok şey
Valla harika para kimse daha fazlasını istemesinSpartak Moskova, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için resmi teklif yaptı. (Serhan Türk)
• Derrick Köhn - 7 milyon Euro
• Kerem Aktürkoğlu - 13 milyon Euro
kereme şu paraları veren enayi varken satmak lazım, seneye 6-7 m euro veren olsa da satsak diye el açarızValla harika para kimse daha fazlasını istemesin