Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha ve Arap takimla anlasma yapalim. Onlar herife bizde 2 senede alacagi maasi senelik olarak önersin. Bizde onu 5 + 5 milyon opsiyonla kiralayalim ve son senesine para vermeden fesih maddesi koyalim. Oraya bir sene icinde alisamazsa, bedavaya serbest birakalim ve ülkesine geri dönsün. Ordan ne alirsa herif karda olur.

zaha'yı da uğurlayıp dinamik bir kanat ve elek olmayacak bir bek alırsak sıkıntılı zamanları aşarız

Muslera
Jelert
Sol bek
Kohn
Nelson
Davinson
Toreira
Orta saha
kanat genç dinamik barış gibi 🙂
Sara
Zyech
Icardi
Bats
Yusuf demir ya da zaha

4 ligde yetişmiş 3 yada 4 alt yapıda yetişmiş oyuncu olmalı. Ligde yetişmiş oyuncu için Yasin Özcan, Emirhan İlkhan bizim almamız gereken adamlar. Emirhan neden hala kimse ilgilenmedi pek anlamadım ama o çocuk kantta da kullanılabilecek özelliklere sahip

Bu arada TR'de yetismis oyuncu sayisi da epek kritik noktaya geliyor Kerem'de giderse.

Bizim elimizde pek TR'de yetismis oyuncu kalmadi galiba, CL kadro listesinde problem olacak.
Büyük ihtimal bu mevzudan dolayı Günay ile yollar ayrılacak kaleye transfer yapacaz

Galatasaray Spor Kulübü oyuncuların transferinde sonraki kariyer planını düşünmek zorunda değil anlaşırsa anlaşır oyuncu. Bezdirecekmişiz biz adamın her top kaybında ekran başında daha çok bezdik.
Yalnız dediği doğru olma olasılığı çok yüksek. Ben bu yönetimden beklerim gitmesi için mobing uyguluyor olabiliriz.

Spor medyasının arayıpta bulamadığı ortam oluştu. Sallamak artık full serbest. Kerem bi Rusya ya Bi Arabistana bi avrupa ya gider de gider sonra sene sonu kupayı elinde kaldırır

Kerem‘i bilmem de Alman Köhn hayatta gitmez Rusya‘ya

Almanya‘da bayagi elestiri alir

4 ligde yetişmiş 3 yada 4 alt yapıda yetişmiş oyuncu olmalı. Ligde yetişmiş oyuncu için Yasin Özcan, Emirhan İlkhan bizim almamız gereken adamlar. Emirhan neden hala kimse ilgilenmedi pek anlamadım ama o çocuk kantta da kullanılabilecek özelliklere sahip
a.kerim'in inceden düşüşe geçme ihtimalini de düşününce yasin güzel olurdu ama kesin kazık yeriz. k.paşa affetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt