Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.052
- 4.830
- 1.168
Digne zaten kötü sol bekti gerek yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o şekilde ima etmek de yasaktıhacı şakiri
4 ligde yetişmiş 3 yada 4 alt yapıda yetişmiş oyuncu olmalı. Ligde yetişmiş oyuncu için Yasin Özcan, Emirhan İlkhan bizim almamız gereken adamlar. Emirhan neden hala kimse ilgilenmedi pek anlamadım ama o çocuk kantta da kullanılabilecek özelliklere sahip
güzel bi köpüren şey satan bir markamız, dava açarımo şekilde ima etmek de yasaktı
görüşmek üzere

Büyük ihtimal bu mevzudan dolayı Günay ile yollar ayrılacak kaleye transfer yapacazBu arada TR'de yetismis oyuncu sayisi da epek kritik noktaya geliyor Kerem'de giderse.
Bizim elimizde pek TR'de yetismis oyuncu kalmadi galiba, CL kadro listesinde problem olacak.
Yalnız dediği doğru olma olasılığı çok yüksek. Ben bu yönetimden beklerim gitmesi için mobing uyguluyor olabiliriz.Galatasaray Spor Kulübü oyuncuların transferinde sonraki kariyer planını düşünmek zorunda değil anlaşırsa anlaşır oyuncu. Bezdirecekmişiz biz adamın her top kaybında ekran başında daha çok bezdik.
Harbiden sayfaları arka planda şu müzikle okuyorumHerkes birbirine kumpas kuruyor.![]()
İnşallah küme düşersiniz. Kibirli Fransız finosuyalanlamis herif
a.kerim'in inceden düşüşe geçme ihtimalini de düşününce yasin güzel olurdu ama kesin kazık yeriz. k.paşa affetmez.4 ligde yetişmiş 3 yada 4 alt yapıda yetişmiş oyuncu olmalı. Ligde yetişmiş oyuncu için Yasin Özcan, Emirhan İlkhan bizim almamız gereken adamlar. Emirhan neden hala kimse ilgilenmedi pek anlamadım ama o çocuk kantta da kullanılabilecek özelliklere sahip