Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kötüsü sadece başkanla da değil Eşref'de kendisini getirecekti yanlış hatırlamıyorsam. Diyelim biz kötü düşünüyoruz onun suçu yok ama görülüyor ki bir yararı da yok en kötü taraftarın ateşini biraz söndürmek için bir değişikliğe gidersin.
Dünyada cenk ergünden başka sportif direktör kalmamiş.Resmen kendi çevresinden diye oraya koyuyorlar.Liyakat yok.

az önce keramettin tanrıverdi ile görüştüm
sakindi ama gerginliği belliydi
bence bu akşam mizah ve trol anlamında bir şey yapmayın

IMG_5741.webp

İşin kötüsü sadece başkanla da değil Eşref'de kendisini getirecekti yanlış hatırlamıyorsam. Diyelim biz kötü düşünüyoruz onun suçu yok ama görülüyor ki bir yararı da yok en kötü taraftarın ateşini biraz söndürmek için bir değişikliğe gidersin.
Liselide ondan suçla alakli bir sey degil herif liseli ve bizim moruklarda liseliye bayılır zaten

Ne yaparsa taraftar yapar. Kongreden filan umudu keselim bence. Son 2-3 haftada yaşanan sikandallara çoktan kelle alinmaliydi.
İşin açıkçası taraftar doğrudan başarı ve başarısızlık durumuna bakar. Mesela Erden Timur varken kimse Dursun Özbek yönetimine ses çıkarmıyordu çünkü üst üste 2 sene başarı gelmişti

Şu anda Süper Kupa maçında bir rezillik yaşattı bu yönetim bize önümüzdeki süreçte Şampiyonlar Ligi ve Lig başladığında aynı rezillik devam ederse gerçekten o zaman tepki yükselir işte

Arkadaşlar şu belgenin sızması öyle böyle değil, tarifsiz bir rezillik.

Bazı arkadaşlar da belgenin bizim taraftan sızdığı ne malum demiş. Oyuncu tarafı ya da görüştüğün kulüp tarafından sızdırılıyorsa o da bambaşka bir skandal. O gizliliği görüşmelerde sağlayamayan yöneticinin derhal istifası istenmeli. Bu iş bilmemezlikten öte bir durum.

Bir değil iki değil her belge basına sızıyor, ilk 11 sızıyor, transfer listesi sızıyor, soyunma odası konuşmaları sızıyor? Bunlar çok ama çok büyük sorunlar.
Adam acik ve net sekilde menajerlerle calisiyor hocam, menajer sizdiriyorsa bizimkilerde bir suc yok. Menajer de belge vs sizdirip fiyat yukseltmek istiyor, gayet olagan seyler bence bunlar. Onemli olan senin buna karsi nasil pozisyon aldigin. Menajer sizdirdi diye daha cok para veriyorsan bu sefer herkes senden 3-5 ne varsa koparmak icin ayni taktigi yapar. Teklif degistirmezsen bu sefer de taraftar baskisi var transfer transfer diye.

Hafta sonu maçın devre arasında soyunma odasında olanlar muhabirlerin elinde oyuncak oldu belki de Kerem ile Galatasaray taraftarı arasındaki son ipliği de koparan olay oldu. Şimdi daha 3-4 gün sonra Galatasaray ın resmi belgesi başka bir muhabirin elinde Twitter da yayılıyor

Gerçekten böyle işin içine edeyim ben, yönetim başarısızlıklarının yanına her gün yenisini ekliyor...

25 e köhn ve kerem i moskovaya gönderin hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt