Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 e bitme ihtimali varsa Digne gelsin taş gibi bek direkt kalite katar takıma

Köhn OUT - Locko IN
Dubois OUT - Yedek Sağ Bek IN
Sergio OUT - Yedek 6 No IN
Kerem OUT - İlkay IN

10 numaraya gerek yok. Gerekirse Demirbay, Sara, Yusuf, Yunus, Ziyech oynayabilir. Hatta Batshuayi ile ikili bile oynanır Mertens yokken arka taraf sağlam olduğunda.

Küfür yemisler vah vah, peki oyunucu sokak ortasinda yaptiginiz yarim yamalik haberden saldiriya ugrasa ne olur. Orda sorun yok.

Küfür dogru sey degil ama insan haber yaparken tarafli haber yapmaz. Sonuca katlanacaksin ozaman. Bu isin buraya varicagini hesap edemiyormusunuz.

Son düzenleme:
1723061604423.webp

Valla bende çok gerginim de deliliğe vuruyoruz işi,
Tamamen ranta odaklanmışlar , takım umurlarında değil
Bu kadar çapsız bir araya nasıl toplanmış gerçekten hayret ediyorum. O kadar vasıfsız, o kadar umursamaz adamlar ki kulübe kayyum atansa bundan daha kötü duruma düşmez.

Ali Naci Küçük: "Köhn'ün temsilcisi Spartak Moskova ile görüşmeleri finalize etmek üzere. Yarın ya da Hatayspor maçı sonrası açıklanır. Bonuslarla birlikte 8 milyon Euro."

Bu kadar çapsız bir araya nasıl toplanmış gerçekten hayret ediyorum. O kadar vasıfsız, o kadar umursamaz adamlar ki kulübe kayyum atansa bundan daha kötü duruma düşmez.
Keşke Ts şampiyon olsa bu sene bizde bunlardan kurtulsak bir sezon feda etmeyi göze alıyorum aslında ama zaten sezon boşa gidecek gibi 🤓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt