Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para falan almıyorsun o parayla maaşını ödeyecekler sadece oyuncuyu eksilteceksin o kadar palace in hem sana 10 milyon kiralama bedeli verip hemde maaşıni karşilayacagını düşünmüyorsun herhalde ?
10 m euro versinler 2-3 m euro kiralama bedeline denk gelir çok problem görmüyorum limit açarız.

10 m euro versinler 2-3 m euro kiralama bedeline denk gelir çok problem görmüyorum limit açarız.
Limit tamamen dursunun uydurdugu bir yalan ne limiti ya oyuncu satmadan 15 çıkartırsın en az ki daha keremi, köhnü vs satiyorsun. Maaşını karşılayarak zahayı kiralamak tam bir zırvalık adam gibi satılacaksa satılır satılmazsa performans almaya bakarsın. Maaş karşilıgında kiralamak ne.

Limit tamamen dursunun uydurdugu bir yalan ne limiti ya oyuncu satmadan 15 çıkartırsın en az ki daha keremi, köhnü vs satiyorsun. Maaşını karşılayarak zahayı kiralamak tam bir zırvalık adam gibi satılacaksa satılır satılmazsa performans almaya bakarsın. Maaş karşilıgında kiralamak ne.
uefa tepemizde

Sivrisineklerden uyuyamadım nacim geri geldim

Sol beke şu beşliden biri gelir

De Cuyper, Guindo, Reguilon, Moreno, Acuna

Hepsi yakın dönemde bize yazıldı ve gerçekçi isimler

Dunyanin en iyi beklerini istemiyoruz yaw. Ileri geri gidip gelebilen, kademeye girebilen, arada sirada duzgun orta kesebilen birini bulmak cok mu zor arkadas? Milli takim seviyesinde olanlardan birini bulun getirin. Fenalik geldi valla. Sittin senedir takip ediyorum, daha bu kadar beceriksiz, basiretsiz, ruhsuz, kifayetsiz, liyakatsiz bir yonetim gormedim. Abdurrahim Albayrak bunlarin yaninda Muhtesem Suleyman gibi duruyor.

Zaha icin 9 milyon kiralama 9 milyonda zorunlu satinalma koyun gitsin

Ayrica maasini niye biz odeyelim adam baska klube gidiyor maasini orasi oder boyle sacma seymi olur bazilari iyice yonetime kizmaktan ne yazdigini bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt