Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinde maaş vardır
Zaha palacta kalsada dunya kadar maas aliyordu sozlesme yenilse zaten buna yakin maas alacakti adamlar oyuncuyu kiralayip neden maasini bize odetsin

Bizimkiler buyuk ihtimal maasini biz odeyelim
Siz bize 10 milyon verin demistir sahsen kiralik arti zorunlu satinalma varsa derhal cikilmali
essek yuku para aliyor adam iki sene bizde cakilir kalir bonservisini alip arabistana gider

Bundan sonra oyuncu satışında yeni yöntem medya önüne atıp taraftara sovdurmek herhalde. Zaha giderse sovgulerim artacak

Galatasaray bu transfer döneminden sonra "48 saat" isimli filmini yapıp piyasaya çıkarmalı neredeyse her oyuncuya 48 saat verdik.

Hatay macinda 11 cikar 90 dk oynar, taraftardan da destek alirsa gitmez

Nur topu gibi bi kanserimiz olur takim icinde

Kero kesinlikle gitmeli.

Gecen sene ligde attigimiz 92 golun 21 tanesini Kerem ve Zaha atmış. Onlar gidince bu golleri kim atacak ? Ziyech ve Baris toplamda 12 gol atmışlar.

Gecen sene ligde attigimiz 92 golun 21 tanesini Kerem ve Zaha atmış. Onlar gidince bu golleri kim atacak ? Ziyech ve Baris toplamda 12 gol atmışlar.
Bu sayilara cok takiliyorsunuz bence. Aytac Kara gecen sezon 14 gol 4 asist yapmis mesela. Bir oyuncu skor katkisi yapabilir ama ayni zamanda sisteme de uymayabilir. Iki oyuncu da kötü oyuncu anlamina da gelmiyor ama iki oyuncu da akan oyunda bize pek fayda göstermedigi de ortada. Onlar gider baskasi gelir yine bu skor katkisini yapar rdas.

Zaha icin 9 milyon kiralama 9 milyonda zorunlu satinalma koyun gitsin

Ayrica maasini niye biz odeyelim adam baska klube gidiyor maasini orasi oder boyle sacma seymi olur bazilari iyice yonetime kizmaktan ne yazdigini bilmiyor
Bence sen ne yazdigini bilmiyosun, hep yaptigimiz sey.

Zanioloda da yapildi %90

Günaydın. "Ne varsa satacağız" adlı Besim Tibuk felsefesi ile transfer sürecini ilerletiyor olmamızdan inanılmaz hoşnut olarak güne uyandım.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler bişey soracağım

gökhan dinç ile haluk yürekli takriben kaç para almıştır yönetimden çarptırılmış haber yaparak galatasaray kaptanını taraftarın önüne atıp 3 kuruşa göndermek için

bilelim de aramızda toplayıp bir günde oryantal kıyafeti giydirip taksimde gezdirelim ekonomik dertleri olan vatandaşımız bir nebze olsun eğlensin

beyler bişey soracağım

gökhan dinç ile haluk yürekli takriben kaç para almıştır yönetimden çarptırılmış haber yaparak galatasaray kaptanını taraftarın önüne atıp 3 kuruşa göndermek için

bilelim de aramızda toplayıp bir günde oryantal kıyafeti giydirip taksimde gezdirelim ekonomik dertleri olan vatandaşımız bir nebze olsun eğlensin
çıkar ilişkisi de olabilir. Sen bana bugün bu konuda yardım et yarın ben de önemli konularda ilk seni görürüm gibi

Hocam liselilere alternatif getiriyor!
GUYJe6QXsAAG9Ri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt