Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.815
- 1.160
- 2.063
Satmisken Yunus'u filan da satin da tam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkar ilişkisi de olabilir. Sen bana bugün bu konuda yardım et yarın ben de önemli konularda ilk seni görürüm gibi
Mevcut yönetim en geç 3 sene içerisinde tamamlayacaktır bu eksiklikleri.-Muslera
-Nelson
-Davinson
-Sol Stoper (transfer)
-Sol bek (transfer)
-Jelert
-Torreira
-Sara
-Mertens
-Ziyech
-Kanat (transfer)
-İcardi
-Batsuayi
Abdülkerim-Kerem-Köhn-Zahanın gittiği senaryoda bizim yabancılar böyle olur gibi 1 tanesi tribünde oturacak mecburen
Ders almam ders veririm cümlesini vucuda dokmus hocamHocam liselilere alternatif getiriyor!
![]()
Bu lise bayağıdır var ve konum olarak çok sıkıntılı yerdeHocam liselilere alternatif getiriyor!
![]()

hedef ne?Yasin Özcan
Emirhan İlkhan
Erencan Yardımcı
Alanya tarafını DÖ ye kaptırınca hırs yapmış ve oraya gitmiş olabilir.Hatipoğlu zaten Avrupa seyahatleri esnasında tatil yapmıyor muydu
Yarin lig baslarken ailesiyle tatil yapmasini nasil degerlendiriyorsun?Hatipoğlu zaten Avrupa seyahatleri esnasında tatil yapmıyor muydu
cimbomun son durumu sizi üzeyir miProfil resmimi uzun bir aradan sonra değiştiriyor, kongrede konuşmaya çalışıp konuşturulmayan, ona rağmen en net tepkiyi koyan ön görülü Uruk reise saygılarımı sunuyorum...
#durmasın