Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
üzmeyir desem yalan olur, ama 40 yıldır bu döngüye alıştım ben, şaşırmıyorum..cimbomun son durumu sizi üzeyir mi
Ben Dursun Özbek i hiç bir zaman desteklemedim, beğenmedim.. O açıdan yanılmadım..
üzmeyir desem yalan olur, ama 40 yıldır bu döngüye alıştım ben, şaşırmıyorum..cimbomun son durumu sizi üzeyir mi
cimbomun son durumu sizi üzeyir mi
Paylaşıldı mı bilmiyorum
Şöyle bişey dönüyor

Günaydın kadirgünaydin gsc
Herif ne zaman karıların gözdesi oldu hemen dışlandı. Erkek kıskançlığı çok başka seviyeBarış parlamadan önce hepsi Barış'la kanki kankiydi adam emeklerinin karşılığını alıp yıldızlaşınca hepsi hasetten çatladı herifi dışlıyorlar şimdi. Yurdum insanı![]()
Kim dıslamıs barisiBarış parlamadan önce hepsi Barış'la kanki kankiydi adam emeklerinin karşılığını alıp yıldızlaşınca hepsi hasetten çatladı herifi dışlıyorlar şimdi. Yurdum insanı![]()
TRT paralı mı olcak hocam bilgin var mı
TRT paralı mı olcak hocam bilgin var mı
Bizim takımların maçları ücretsiz diğerleri ücretli olacak sanırımTRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak. Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.
inşallah bu kıyağı yaparlar ama ne bileyim verdikleri parayı nerden çıkaracaklar o zaman yayın hakkı için bilemedim. yoksa "zaten trt vergisinden çakıyoruz- 3 5 maç yayınlayalım işte" kafası mı vardır.Bizim takımların maçları ücretsiz diğerleri ücretli olacak sanırım
Trt bandrollü ödüyoruz yaTRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak. Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.