Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmimin kadir ari gold olarak değişmesini talep ediyorum

Son düzenleme:
Barış parlamadan önce hepsi Barış'la kanki kankiydi adam emeklerinin karşılığını alıp yıldızlaşınca hepsi hasetten çatladı herifi dışlıyorlar şimdi. Yurdum insanı :ka21:
Herif ne zaman karıların gözdesi oldu hemen dışlandı. Erkek kıskançlığı çok başka seviye 😄

1723100372921.webp

TRT paralı mı olcak hocam bilgin var mı

TRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak. Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.​

TRT, futbola olan büyük desteğini bir kez daha göstererek, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak. Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.​

Bizim takımların maçları ücretsiz diğerleri ücretli olacak sanırım

Bizim takımların maçları ücretsiz diğerleri ücretli olacak sanırım
inşallah bu kıyağı yaparlar ama ne bileyim verdikleri parayı nerden çıkaracaklar o zaman yayın hakkı için bilemedim. yoksa "zaten trt vergisinden çakıyoruz- 3 5 maç yayınlayalım işte" kafası mı vardır.

Trt bandrollü ödüyoruz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt