Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.916
- 11.760
- 1.993
Hızlı driblingi iyi kanat şartttt şu anda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Turap için birsey diyemem ama Metehan ve Efe alt lig topçusu olur en fazla1 tane bile yerli alamadığımız gibi belki de takımdaki en potansiyelli yerli genci 4milyona saçma salak bir takıma hibe ettik. İnsallah Metehan, Ali Turap ya da Efe'yi ana rotasyona sokabiliriz yoksa yerli oyuncu meselesi baya canımızı yakacak bu sene.
Örnek var mı hojamHızlı driblingi iyi kanat şartttt şu anda.
Ali Turap şu sivas maçında oynayan adam mı ?Ali Turap için birsey diyemem ama Metehan ve Efe alt lig topçusu olur en fazla
Moskova tarafı sanırım Avrupadan transfer yasağı var alamıyorlar büyük ihtimal o yüzden bizim ülkeden futbolcu almaya çalışıyorlarMoskova taraftarı kerem için heyecanlanmıştır.. Adamın istatistiklerine bakip 2-3 videosunu izleseler yeter zaten..Böyle bir herifi 12-13 milyon civarına getirecekler yasi 25 biz oradan aynı yaştaki Wendelli isteyince 25-30 milyon çekiyorlar ki kerem kadar istikrarlı skor katkısı var mıdır muamma ..
Bizim için de kerem düşüş dönemine girmiş sorunlu bir oyuncu gibi görünüyor .. Aslında çoğumuzun transferde yanildigi nokta da bu hatta yönetim bazında da .. Yani oyuncular sadece yüzeysel olarak değerlendirilip transfer ediliyor .. Dalga geçiyoruz ama ülkede scout işi Sinan Enginin Shamar Nicholson analizi gibi genel olarak ..
Biz Morutan ve Cicaldau için heyecan yaparken Rumen bir gazeteci ikisinin de Avrupa'da yapamayacağını söylemişti adamlar işin içinde biz 2 videoyla mest oluyoruz topçulara..
Dediğim gibi Spartak Moskova tarafı çoğumuzun gözden çıkardığı kerem için yanıp tutusuyordur şu an maalesef aynı olay bizim transferlerde de oluyor muhtemelen Riosu falan alsak kazara 20ye herifler bayram edecekti
Moskova tarafı sanırım Avrupadan transfer yasağı var alamıyorlar büyük ihtimal o yüzden bizim ülkeden futbolcu almaya çalışıyorlar
Biliyorum konudan bağımsız yazdım ben özür dilerim konu dışına çıktığım için.Olabilir de bahsetmek istediğim husus farklı
Evet orda berbattı ama.umit milli takımla iyi maçlar çıkarttıAli Turap şu sivas maçında oynayan adam mı ?
Biliyorum konudan bağımsız yazdım ben özür dilerim konu dışına çıktığım için.
Doğrudur diğer saydığın adamlar da iyi maçlar çıkarttı kendi yaşıtları ile oynamak farklı oluyor çoğu zamanEvet orda berbattı ama.umit milli takımla iyi maçlar çıkarttı
Sara ve bats veya keronun yerine gelecek topcuGecen sene ligde attigimiz 92 golun 21 tanesini Kerem ve Zaha atmış. Onlar gidince bu golleri kim atacak ? Ziyech ve Baris toplamda 12 gol atmışlar.
Pınar- Karşıyaka sponsorluk bitiminde Karşıyaka yeni yönetimi ile ilişkileri sorunlu olduğuna ve bu yüzden sponsorluğu devam ettirmeye gibi durum var. Yaz başı Yukatel ile görüşüp yatta hayırlı olsun falan diye story atmışlar ve daha bir çok mevzu varmış.Bu ekonomik gidişatta sponsor bulmakta zorlaşacak artık.Pınar geçen sene 3 Milyon dolar civarı para vermiş şimdi artık veremem diyor.Önlem alıp çaba gösterilmezse bazı gelir kalemlerinde kayıp kaçınılmaz görünüyor malesef.
Karşıyaka 26 yıllık sponsoruna veda etti
Basketbol Süper Ligi ve Avrupa'da Karşıyaka'nın merhum Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın kurucusu olduğu Pınar'la 26 yıllık isim sponsorluğu sona ererken, yönetim açıklama yayınlayıp kararın camiayı derinden üzdüğünü duyurdu.
Türkiye'nin en uzun soluklu isim sponsorluğu anlaşmasının yenilenmemesi üzerine ilk kez açıklama yapan Karşıyaka yönetimi, çok iddialı ve hedefleri olan bir kadro kurulduktan sonra alınan kararın kendilerini zor şartlarda hızlı arayışa yönlendirdiğini açıkladı.Karşıyaka yönetiminin açıklamasında, "Uzun yıllardır Karşıyaka Spor Kulübü’ne her anlamda paha biçilemeyecek kadar destek sağlayan, özellikle basketbolda Türkiye’nin sayılı birlikteliklerinden birine imza attığımız Yaşar Holding ve Pınar markası, isim hakkı sponsorluğundan çekileceğini belirtmiştir" denildi.
Galatasaray’ı buruk günler bekliyor
normal bi olayKerem için avrupadan teklif gelmemesi düşündürücü baya.