- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
Ne diyorsun dostum!!@Recep Buruk gel hele gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun dostum!!@Recep Buruk gel hele gel
geldin demekNe diyorsun dostum!!
İlk'ay yem hedef son'ay

Hep burdayız!!geldin demek
Kaç kez kontra yerken karsi takimim forvetini tam tek e tek kalacekken yakalayip durdu zaten. Bencede çok büyük bir kayip olur FB içinFerdi fenerin her şeyiydi. Ne kadar para verirlerse versinler çok büyük güç kaybı olacak. Yerine 20 milyon harcayıp transfer yapmak zorundalar. O paraya iyi oyuncu belki bulursun ama Ferdi kadar katkı vereceğini zannetmiyorum. Evet defansif hataları olabiliyor ama konsantre olduğu zaman defansif açıdan da çok etkili bir oyuncu bana göre. Dani Alvesin de defansif zaafiyeti vardı ancak mevkisinin en iyisiydi. Defansif zaafiyeti olmayan bek sayılıdır. Örneğin Ferland Mendy ve Bissaka aklıma ilk gelenler. Bu oyuncuların da ofansif zaafiyeti var.
biz yanlış yapmayız gardaşHep burdayız!!
Editlenmeye başladı mı mesajların
Adamin dibeeeeebiz yanlış yapmayız gardaş
Hiç bir zaman Barış parlamadan önce bile kerem kadar top kayıbı yapmıyorduacaba barış tam olarak ne zaman keremin kaderini yaşar
5 maç 6 maç geçen formsuzluk yeter buna
ondan sonra zaten yeterince skot yapamıyor diye suyun öte yakasının milli takım dönemi argümanlarına ne zaman galatasaray taraftarı sarılır
en kötü halinde bile sadece kafayı kaldirmıyor saçma tercihlerde bulnuyordu o kadarNinja isimli donerleri bile varmis@Kolpa Kemal G. Veren alamanca'da zümpati diye bi kelime var mı ?
Zümpati kim sol bek mi@Kolpa Kemal G. Veren alamanca'da zümpati diye bi kelime var mı ?
Symptahie@Kolpa Kemal G. Veren alamanca'da zümpati diye bi kelime var mı ?