Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Ben almanmiyim sevgili barisEvet dedelerinin kütügü önemli admirim. Atalarımız onemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben almanmiyim sevgili barisEvet dedelerinin kütügü önemli admirim. Atalarımız onemli
+gsyiadGitmesi gerekenler
-Dursun özbek
-Cenk
-hatip
Cok ofansif degil mi reisŞu kadroyu kuralım bıyık bırakırım
Onlar Matic'i alır Fransa cephesinden haberler düştü altı boş değildir.h.o fb almış, di marzio'ya -tam adamıdır- çalım tweetini attırmışlar.
Kaç kere çalım attık kih.o fb almış, di marzio'ya -tam adamıdır- çalım tweetini attırmışlar.
Değil bence muazzam, bu takımda takım boyu da uzamazCok ofansif degil mi reis
Torreira’nın bahsedildiği kadar efor sarfettiği falan yok, Beşiktaş maçında da rezaletti.Bu sistemi oynamaya devam edeceksek başka çare yok bekler hücumcu olarak kalıp Torreira-Amrabat yapılabilir aksi durumda Torreira seneye emeklilik dilekçesini verir.
35 tane oyuncuya teklif attık. Biz bile kendimize çalım atabiliriz renktaş, normal.h.o fb almış, di marzio'ya -tam adamıdır- çalım tweetini attırmışlar.
Sence oynar miYarın Sara oynar mı acaba
O zaman forumdaki gurbolar da alman olmuş oluyorBaya sacma konusuyorsun Bariscim, herif dogma buyume Alman. Dedesinin nerede dogdugu bu konuda onemsiz o zaman yarin Turkiye'de dogan ve buyuyen bir Afrikaliya da Afrikali mi diyeceksin?
![]()
Selam reis.Selamlar var mı gelen ? Bir haftalık cezamız bitti.
Kendilerini Alman olarak goruyorlarsa oyledir. Onlarin kendilerini nereye ait oldugunu kendileri belirler.O zaman forumdaki gurbolar da alman olmuş oluyor
Adam ziya doğan-Ayman ilişkisine dondurdu her gittiği yere aynı adamı alıyor.Bu adam valla bilmiyor futbolu sansliyken 2-3 takviye daha yapıp şu herifi arabistan çöllerine yollamak lazimOnlar Matic'i alır Fransa cephesinden haberler düştü altı boş değildir.
Eğer bu tweeti Fabrizio atsa işte o zaman net şüphelenirdim çünkü son 1 senedir boynunda tasması fenerin köpekliğini yapıyor.
Değilsin Türk'sün kardeşim.Ben almanmiyim sevgili baris
Levent Kolpgün GSC'de.Selamlar var mı gelen ? Bir haftalık cezamız bitti.