Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Kerem Aktürkoğlu Moskova'yı reddetti.

Kerem Aktürkoğlu’nun kendisine teklif edilen yıllık 2.2 milyon euroyu az bulduğu ve 3.5 milyon euro istediği belirtildi.

Moskovalı yöneticilerin milli futbolcuyu ikna etmek yeni bir teklif hazırlayacağı bildirildi."
Bu Kerem beni geriyor.

Kerem efendi gideceksen git kalacaksan kal senin tribini nazını çekemeyiz. Hem gitmek istiyorum diye tutturuyosun hem de takım beğenmiyosun o top kayıplarıyla city alacak hali yok gideceğin takım her türlü Galatasaraydan daha düşük seviye olacak.

Son 3 senede oynadığımız yendiğimiz bütün önemli maçların mimarı bu kerem hepsinde ya gol atıyor ya asist yapıyor aklım almıyor bu adama bu muamele nasıl yapılır taraftar tarafından takımın en etkili oyuncularından birisi şu anda ve 3 senedir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hâlâ 6 numara lazım
Sol bek lazım
Sol kanat lazım

Hepsinden önce istifa lazım

Son 3 senede oynadığımız yendiğimiz bütün önemli maçların mimarı bu kerem hepsinde ya gol atıyor ya asist yapıyor aklım almıyor bu adama bu muamele nasıl yapılır taraftar tarafından takımın en etkili oyuncularından birisi şu anda ve 3 senedir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cocuk Kerem galiba.

Kerem efendi gideceksen git kalacaksan kal senin tribini nazını çekemeyiz. Hem gitmek istiyorum diye tutturuyosun hem de takım beğenmiyosun o top kayıplarıyla city alacak hali yok gideceğin takım her türlü Galatasaraydan daha düşük seviye olacak.
o küfürden sonra nasıl o formayı giyecek ya. ne kalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt