Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn gidecekse

Kristiansen
Locko

ikilisinden birini almak şart.

Kristiansen'i daha Copenhag'da oynarken çok beğenmiştim ve önermiştim 2-3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam.

Defansif açıdan çok sağlam biri.

Locko ise pres oyunumuz için öne çıkışları nedeni ile işimizi çok rahat görebilecek bir potansiyel. Açıkçası daha ham bir oyuncu olmasına karşın onu tercih ederim.

Şu an bana göre en olmayacak şey Kerem'in satışı. Oyun gücünü düşürüyor olabilir varlığı ama o kadar gole yakın olabilen ve asist özelliği olan aynı zamanda isim bulmak çok zor.

Zaha, Ziyech hep kendine oynayan isimler.

Mertens dışında asist yapmayı seven adam kalmıyor. Barış'ta daha çok topu sürüp asist yapabilen biri sadece.

bu kadar plansızlık olmaz arkadaş ulan takıma bi tane 8 lazım dedik . yok gidiyolar Sara alıyorlar 10a yakın , gidiyorlar amrabat peşine düşüyorlar 6ya yakın.

ya arkadaş bi tane 8 numara olacak ya çok zor değil. Ndiaye nin deli dana gibi o yana bi bu yana koşmayanı işte ya .

geçen sene Galatasaray sunucu remixleri dinleyip keyif basardık...

bu kadar plansızlık olmaz arkadaş ulan takıma bi tane 8 lazım dedik . yok gidiyolar Sara alıyorlar 10a yakın , gidiyorlar amrabat peşine düşüyorlar 6ya yakın.

ya arkadaş bi tane 8 numara olacak ya çok zor değil. Ndiaye nin deli dana gibi o yana bi bu yana koşmayanı işte ya .
amrabat torreira sara uclusu bence muazzam olurdu

Bu haberin kaynağı Telegraphtaki haber.

Ama bu kira bedeli yalan dolan bir durum. İsteseler bile kimse 9M kira bedeli falan ödemez geçiniz yani.
Maaşını biz ödeyeceğiz işte İngiliz kulübü vergiden yırtsın diye. Bizdeki vergiler zaten siliniyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En büyük transfer dursun ve saz arkadaşlarının defolup gitmesi olsun sol bek olmasın sorun yok çok çok 1 yıl heba olur dursun 1 yılda 5 yılımızı alıyor

Evet beyler dükkanları kapatın ,

DÖ : İhtiyaç duyulan bölgelere transferleri yaptık
Hem Avrupa'ya hem Süper Lig'e hazır vaziyette bekliyoruz.

Bizimkiler Zaha’nın maaşını ödeyip Palace’tan kira bedeli altında para alıp sınır açacaklar muhtemelen Hatay son maçı olur diyolağ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt