Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahadan bize fayda gelmez. Tek başına oynayıp attığı boktan pasa bile adam yetisemeyince el kol yapan bir adam. Topçular arasinda da 30 topcudan 27si bu tarz adami sevmez

Zaha kalsa katkı verirdi ama hiçbir zaman yıllık 7.5 alacak seviyede top oynayabileceğini zannetmiyorum. O yüzden gitmesi herkesin hayrına olur

IMG_5805.webp

Transferde son durum… çok çalıştı tabi

Zaha hakkında çok da popüler olmayan bir görüşüm.

Kendisi küçük köyün, büyük ağası (Big Fish in a Small Pond) topçudur efendim.

İngiltere'nin Bilal Kısa'sı, Yusuf Şimşek'i, Adem Büyük'üdür. 25.000 kişilik stadın yıldızıdır.
Yanına daha büyük topçuları koyarsan, hani ben yıldızdım triplerine girerler ve küçük dünyalarına geri dönerler..

Şimdi isterseniz beni gömebilirsiniz :)

Zaha yanlış zamanda yanlış yerde bulundu bence ama karakterli bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi

Şampiyonlar liginde oynama hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı olduk.

Giderse yolu açık olsun kötü hatırlanmayacak.

Amrabati kesin almaliyiz avrupada cok guc katar bize dogru profil her cesit oyun yapimiz olur defansif ofansif her sekil 11 kurabiliriz

Toreria sakatlansa eyvah demeyiz yerini kapatir ligin kaderini belirleyecek transfer kim alsa one gecer

Zaha gider Kerem kalır bir de Birmancevic tarzı Rashica v2 alınırsa takım biraz toparlar.

Zaha Kerem’den büyük futbolcu ve yetenekli ama bizde şu ortamda performans verme şansı yok.

Kerem bir sene daha kalıp 10 gol 10-12 asist yaparak 5. Yıldızı takıp öyle gitmeli.

Seneye de onunla vedalaşırız ama böyle kaçar gibi triple değil.

Kerem =Burak Yilmaz

Kendilerine istatistik kasarlar

Kerem su kadar gol su kadar asist yapmis tamam yapmis peki takim oyununa zarari ne kadar ?

Bence takim oyununa verdigi zarar attiklarindan daha fazla ornegin rasicha kerem kadar skora katki yapmaz ama sag bekine mertense icardiye ondeki prese al vere muazzam katki verir kendi 13 atmaz 6 7 atar ama etrafina oyuna 20 gol katkisi olur

Ben onde pres yapan geri gelip beke yardim eden ayagi duzgun kafasi havada top alisverisini oldurmeyecek her sol aciga kabulum faydasini cok goruruz

Zaha premier ligin en iyi calim atan dribbling yapan kanat oyuncusuydu

Ama bariz bir sekilde geriledigini gördük gecen sezon

Bilekleri hala iyi duruma ama hizini kaybettigi icin en iyi özelliklerini kullanamiyor

Zaha dan beklediklerimizi baris alper yapti bu sezon

Kalacak olursa gecen sezon oldugu gibi gol katkisi aliriz ama yollanirsa da aramayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt