Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yusuf musuf hala ne arıyor kadroda allah aşkına bi de yabancı ya

bu Gazetecilere ne oluyor ya oturuduğum yerde küfür saydırdım resmen, olumsuz haber yaygarası kopartıyorlar sürekli bir negatif haberler yalan haberler maç günü

Zaha pl ye gidipte üstelik o tempoda iyi oynarsa ki bu çöplügün 5035 katı falan bu söylenenleri ve onlardan daha çok Okan hocamızı merak ediyorum

Derrick Köhn'ün menajeri Ömer Uzun: “Köhn şu anda Galatasaray'da kalmayı tercih ediyor. Spartak Moskova’nın Derrick için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum.” (Match Tv)

Köhn öyle tercih ediyor da bakalım biz ediyor muyuz

Cicaldao , oliveira , zaha ve dubais , halil , taylan gidicek bütçe oluşturulacaj demekki bunlardan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spartak Moskova, Galatasaray’a Kerem için 14, Köhn için 7 milyon euro teklif etmişti, kulüpler anlaştı.

Ancak Köhn transferinde Almanya’dan Rusya’ya gitmemesi yönünde gelen telkin sonrası transfer sekteye uğradı. Ne olursa olsun hala gerçekleşme ihtimali var.

Kerem Aktürkoğlu ise Spartak Moskova ile anlaşamadı. (Ivan Karpov)

Yerli oyuncuya da ihtiyacımız var. Yerini hangi yerliyle dolduracaktık?
Dogru tabii ama ben Kerem’den bu saatten sonra verim alabilecegimizi düsünmüyorum

Ciddi mental eksiklikleri var üstelik 11 oynamadiginda sorun cikaracak biri

Iyi kötü piyasasi varken satip önümüze bakacaktik

Spartak Moskova, Galatasaray’a Kerem için 14, Köhn için 7 milyon euro teklif etmişti, kulüpler anlaştı.

Ancak Köhn transferinde Almanya’dan Rusya’ya gitmemesi yönünde gelen telkin sonrası transfer sekteye uğradı. Ne olursa olsun hala gerçekleşme ihtimali var.

Kerem Aktürkoğlu ise Spartak Moskova ile anlaşamadı. (Ivan Karpov)
Keske olsa, 14+7 iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt