Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Vah benim Galatasarayım vah böyle çapsızların elinde rezil oluyor.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vah benim Galatasarayım vah böyle çapsızların elinde rezil oluyor.
İlk yarı 15.5 ust 1.30 oran10,5 üst dalak böbrek basılır
Okan buruk çok hazır geldi dedi. Büyük ihtimal kadroda tutup oynatmaz21 yaşında süper yetenek geçen yıl Basel'de süre bulamamış, biz süre vereceğiz çünkü. Bir de sınırdan yiyecek.
Bu adam nasıl ihtar çeksin Zaha ve Ziyech olsa anlarım.
Ahaha niye merak ediyosun ki oynattığı oyunun rezalet olduğunu,oyuncuları değersizleştirdiğinin o da farkında ama bir şey yapamıyo nasıl yapacağını bilmediği içinZaha pl ye gidipte üstelik o tempoda iyi oynarsa ki bu çöplügün 5035 katı falan bu söylenenleri ve onlardan daha çok Okan hocamızı merak ediyorum
@Keramettin TANRIVERDİDursuna laf edince hala ban veriyor musun admin !?
Geldigi ilk günden bugune sevmedigim,Galatasaray 'imiza yakistiramadigim korkak birisi. Çıkarları dogrultusunda klubu kullaniyor asla guven.vermedi sadece son iki sene o da Erden Baskan sayesinde,zaten takke düştü kel gorundu,baska lafa gerek yok...
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dubois'i postalayip iyi bir bek daha alınmalı. Kadroda o pozisyon şuan en eksik yer hem sayısal olarak hem kalite olarakBu arada Köhn'ü gönderememeyi geçtim, adamın alternatifi yok yav takımda sol bek yok ula. Köhn'e bek demeye zaten bin şahit ister.
Duboiss gibi adamı kadroda tutacağız şimdi. Sergio da kalır.