Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve Köhn kaldigina göre transfer falan olmaz artik Eylül‘e kadar

Play Off‘u gecersek limit biraz acilir ve bir bek oyuncusu daha gelir

Keremi gecen sene bende hak veriyordumda.Iyice kendini kaybetti.Taraftara top firlatmalar.Her golden sonra taraftara doğru koşup sinirli ifadeyle hareket yapma felan bunlar normal değil.Normal gören varsa yabanci oyuncu aynisini yapsin içinden geçerdiniz.
nasil uyduruyonuz bunlari yaw

dubua'ya bir şey desek ban yeriz. Nefret ediyorum o heriften kadro'da olduğu her maç küfür ediyorum. Fransız tarık çamdal

Büyük kaptan tüm oyunlara rağmen takımını bırakmadı bu akşam sendeyiz kerem aktürkoğlu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha'nın yerine sol kanat
Dubois'nın yerine sol bek
Yusuf'un yerine 8 numara
Mertensin yedeğine de yusuf yazıcı

Şu dört hamleyi yapmak gerek köhnle zahayla olmayan 8 no ile sezon geçmez

Beşiktaş dan 5 gol yedik hoca oyunları basinin önüne atti zahaya laf söyledi Kerem küfür etti o arada bu spartak moskova olayı çıkarıldı gündemi değiştirmek için bugun de dij güçler olayı yaratıldı.
Ayni Türkiye gündemi gibi ne zaman bir rezillik yaşansa anında gündem değiştirilip suç dij güçlere atılıp kimse istifa etmez halk da kuzu gibi unutur

Kerem tribunlere seyini gosteriyor her mac ozetten mac izleyenler bilmez

Vay arkadaş olaya bak. 30 yıllığına Trabzon'a kiralanıyor arazi sonra Trabzon bu araziyi 30 yıllığına 4 milyar TL'ye bir şirkete kiralıyor. Bu nasıl oluyor tam olarak?

Yönetim Kurulumuzun bugün tarihli (09.08.2024) toplantısında alınan karar gereği;
Trabzonspor Kulübü'ne ait olan, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahalle Çayırlar Mevkii adresindeki, 12.452,09m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 64 parsel numaralı, 707,00m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 42 parsel numaralı taşınmazlar üzerindeki, 30 yıllık "Daimi ve Müstakil Üst Hakkı" nın, Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 4.061.813.000.-TL ile Başkent Taşınmaz Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 3.924.705.000.-TL lik değerleme tutarlarının ortalaması olan 3.993.259.000.-TL bedelle Trabzonspor Kulübü'nden devralınmasına karar verilmiştir.
İlgili değerleme raporları gün içerisinde KAP'da ayrıca açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.

Sanırım haberi veren sayfa yanlış vermiş. Trabzonspor derneğinden Trabzon AŞ'ye geçirmişler herhalde derneğin AŞ'ye olan borcu temizlemek için bir operasyon. Yada ben yanlış anladım. Eğer anladığım gibiyse bizim Kemerburgaz'da da benzer işlem olabilir Derneğin AŞ'ye olan borcunu kapatmak için.

Dursun amca daha 1 aydan fazla var diyor transfer döneminin bitmesine
bugün lig başlıyor dURSUN amca maçımız var bugünnnn

Vay arkadaş olaya bak. 30 yıllığına Trabzon'a kiralanıyor arazi sonra Trabzon bu araziyi 30 yıllığına 4 milyar TL'ye bir şirkete kiralıyor. Bu nasıl oluyor tam olarak?

KAP açıklamasına bakılırsa arsa Trabzonspor kulübünden A.Ş'ye kiralanmış, haber içeriği doğru değil.

"Yönetim Kurulumuzun bugün tarihli (09.08.2024) toplantısında alınan karar gereği;

Trabzonspor Kulübü'ne ait olan, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahalle Çayırlar Mevkii adresindeki, 12.452,09m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 64 parsel numaralı, 707,00m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 42 parsel numaralı taşınmazlar üzerindeki, 30 yıllık "Daimi ve Müstakil Üst Hakkı" nın, Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 4.061.813.000.-TL ile Başkent Taşınmaz Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 3.924.705.000.-TL lik değerleme tutarlarının ortalaması olan 3.993.259.000.-TL bedelle Trabzonspor Kulübü'nden devralınmasına karar verilmiştir.

İlgili değerleme raporları gün içerisinde KAP'da ayrıca açıklanacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt