Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu iskend*r dayak yese de akıllansa biraz keşke tirbünde
Kendi içimizde böyleleri oldukça düşmana gerek yok. 1 m maaş alan adam ile 350 k maaş alan yedekte oturan adamlar batıyor o arkadaşa üzerine taraftarı düşman ediyor oyunculara

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlayacam trabzonuna ya 50 yılda bir şamp olan takımın arazisinden bize ne.

Spartak Moskova arttirmisti. Öyle böyle oraya gidecek gitmezse kendi bilir. Bu adamı banko ilk 11 oyuncusu olarak görmek istemiyorum.

Marcao sahada herşeyi gördü ve tepkisini gösterdi. Marcaoyu anladığım gundeyim
marcao cöpü belasını buldu

futbol hayatı bitti

Hayal dünyasında yaşıyorsun 12 m ye keremden iyi yerli alamazsın , köhn de az çok temposu olan bir bek 350 k maaş alıyor o fiyatlara o maaşa da zor bulurdun onun gibisini . Senin gibi popülist taraftarlar yüzünden yerli kadrosuna jankat falan yazmak zorunda kalacağız. Akşam maçta Kereme küfür eden veya ıslıklayan herkese ilk küfürü ben edeceğim statda . Fenerlilerden daha çok zarar veriyorsunuz takıma akşam ortalığı karıştıracağım bu iki oyuncuya karşı demek ne demek sen kimsin koskoca Galatasaray senin fikirlerinle mi yönetilecek . Şunun gibilere adminlerde önlem alsın direk taraftarı gazlayıp 2 oyuncuya saldırttıracagız diyor adam

benim fikrim seni ilgilendirmez.Asıl senin gibiler yüzünden oyuncular formanın kıymetini bilmiyor o savunduğun adam gibi soyunma odalarında küfür ediyor.Kimse gs'den büyük değil , sen suratın asık tripli şekilde gezemezsin , olumsuz davranışlar yapamazsın.Selçuk İnan'ın çeyreği etmeyen adam bunları yapıyorsa tabii ki karşılığını alacak burası galatasaray ve evet taraftar karar veriyor ne olduğuna.Selçuk inan bile formayı çıkardı diye ıslıklandı ve bende tribündeydim aynısını da yaptım.Kerem'i ıslıklayana küfür edersen de sonuçları seni bağlar beni bağlamaz zaten kendi kararın.12mye tabii kritik maçlarda ve avrupada dağa taşa top vuran adam bulamazsın , kör koysan bir tane atar.

Spartak Moskova arttirmisti. Öyle böyle oraya gidecek gitmezse kendi bilir. Bu adamı banko ilk 11 oyuncusu olarak görmek istemiyorum.

Marcao sahada herşeyi gördü ve tepkisini gösterdi. Marcaoyu anladığım gundeyim
Marcao dediğin adam kafadan kırık, psikolojik rahatsızlığı olan biriydi. Haklı falan değildi. 8 maç cezayı yedi takımı yalnız bıraktı sebebi de takım arkadaşına saldırmak.

Marcao dediğin adam kafadan kırık, psikolojik rahatsızlığı olan biriydi. Haklı falan değildi. 8 maç cezayı yedi takımı yalnız bıraktı sebebi de takım arkadaşına saldırmak.
Galatasaray yönetımı ikisini barıştırarak tarihi bi utanc yarattı

sırf marcao cöpü pahalı adam diye degerlerimizden ödün verdik

neyse ki layıgını buldu

Kendi içimizde böyleleri oldukça düşmana gerek yok. 1 m maaş alan adam ile 350 k maaş alan yedekte oturan adamlar batıyor o arkadaşa üzerine taraftarı düşman ediyor oyunculara

...

Florya'nın nasıl peşkeş çekildiğinin kanıtı.

TS 4 milyara kiraladı

Kartal arazisi 40 dönüm , florya 60 dönüm , 1,5 katı
4 milyar x 1,5 = 6 milyar

Kartal arazisinin m2 rayiç değeri 9.911,41
Florya arazisinin m2 rayiç değeri 16.219,23 ( Belediye verileri )

Yaklaşık 1,65 katı yapar.

6 milyar x 1,65 = 9,9 milyar

30 yıl sonra da arsa hala bizim.

=Durmasın
Dernekten, AŞ'ye geçirmişler.

benim fikrim seni ilgilendirmez.Asıl senin gibiler yüzünden oyuncular formanın kıymetini bilmiyor o savunduğun adam gibi soyunma odalarında küfür ediyor.Kimse gs'den büyük değil , sen suratın asık tripli şekilde gezemezsin , olumsuz davranışlar yapamazsın.Selçuk İnan'ın çeyreği etmeyen adam bunları yapıyorsa tabii ki karşılığını alacak burası galatasaray ve evet taraftar karar veriyor ne olduğuna.Selçuk inan bile formayı çıkardı diye ıslıklandı ve bende tribündeydim aynısını da yaptım.Kerem'i ıslıklayana küfür edersen de sonuçları seni bağlar beni bağlamaz zaten kendi kararın.12mye tabii kritik maçlarda ve avrupada dağa taşa top vuran adam bulamazsın , kör koysan bir tane atar.
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt