- 1 Ağustos 2009
- 46.603
- 48.864
- 4.708

trans için sabırsızsın canerim bu saatte bulamazsın. kap kapalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

BaşkomiserSen polismisin
3 - top kayiplari cok ve de cok kriti yerlerde yapiyor......keremin 2 büyük sorunu var 1 .Çok kötü bir top kontrolü var ki bu zamana kadar geliştirerbilirdi hiçbir ilerleme yok demekki çalışmıyor bu konuya 2 * ve en sıkıntılısı çok çabuk ama çok demorolize oluyor yetmiyor bu moral bozukluluğu takımada sirayet ediyor .
Bonservisi ile teklif gelse öyle gitsin zaten ama belli ki böyle bir teklif yok en azından bu seneki maaşı + 4-5 milyon euro alırsak seneye kalmış olsa bu seneden alınan kiralama bedeli ile zararı azaltmış oluruz.Kiralama mantıklı değil adam yaş alıyor genç oyuncu değil abi. Seneye napcan 32 oluyor herif. Bi de kötü performans verildiğini düşün kime okutacaksın kendisini. Günü kurtarmak üzere bi strateji belirleyemeyiz. Zaha 3 5 bonservis bakılmadan satılmalıdır en faydalısı budur diye düşünüyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerli lobisi zahayı yedi diyebiliriz. köşe başı tutan papazlaşmalar baş göstermeye başladı. çok tehlikelidünyanın hiçbi yerinde zaha'yla kerem forma savaşı yapmaz. okan hocam şapkadan tavşan çıkardı 1 yılda
Kerem'e küfür ederim dediği içindir.Abi kavga ediceksiniz ozelden edin ben ozele cagirip ediyorum 0 ban. niye konuda edip ban yiyonuz
Ekli dosyayı görüntüle 256205
Edit @Recep Buruk adminim iskendere 16 saat 26 dakika fazla ceza vermissin adaletsiz olmus
5m veren vardı 10 istemişiz falan deniyordu. Kiralık çözüm değil kesinlikle hele bu yaştaki oyuncu için.Bonservisi ile teklif gelse öyle gitsin zaten ama belli ki böyle bir teklif yok en azından bu seneki maaşı + 4-5 milyon euro alırsak seneye kalmış olsa bu seneden alınan kiralama bedeli ile zararı azaltmış oluruz.
Hangi bonservis cikti renkdas? Bonservisinin 3te1i cikmistir maksimum. Bonus filan almadik. Iki yildirda maasini biz oduyoruz alinan kiralama ucretlerinden.Zaniolo konusunda bundan sonra pek bir şey olmaz 2 senede bonservisini çıkardık artık kronik hale geldiyse Araplara ya da Ruslara satar geçeriz.
33 top kaybı, 3 defa köfteci tezgahı devirme garantili şutBugün kerem hattrick var
Hocam bir de ben sırtı dönük top alıp dönemeyen kanat oyuncusunu büyük takımda pek hayal edemiyorum. Kanat oyuncusu dediğimiz oyuncu zaman zaman oyun sıkışıkken orta sahanın desteğine ihtiyaç duymadan kanattan hücum edebilmeli bence sonuçta sahaya çok iyi yerleşmiş ve iyi pres yapan sert bir takımın direncini kırmak bir adam geçmeye bakıyor nihayetinde. Onyekuru ve kerem gibi topsuz koşu yapıp skor yapayım profilinden ziyade garry rodrigues profili çok daha uygun bizim gibi takımlara3 - top kayiplari cok ve de cok kriti yerlerde yapiyor......
bu da otomatik takimin geneline ekstra guc binmesine, aniden geriye bolca kosmalarina kapi aciyor . kontra ve gecis yememiz de cabasi.....
velhasil ,
sevgili akin ,seninde dedigin bu -kotu ve zayif top kontrolu- konusu ile bariz ilisik bir denklem ustte bahsettim top kaybi ve pas hatasi noktalari.
bariz bold temel eksiklerinin goturusu VersuS getirisi attigi gol yaptigi asistler vs .
<- hangi taraf takim oyunumuzu eksi arti duruma getiriyor yorum hoca nin .
saygi ve selamlar.
Geçen sene maaşını ödemedin bu sene ödüyorsun Aston Villa 5 m euro kiralama + geri dönerse 2 m euro bonus toplamda 7 m euro ödedi.Hangi bonservis cikti renkdas? Bonservisinin 3te1i cikmistir maksimum. Bonus filan almadik. Iki yildirda maasini biz oduyoruz alinan kiralama ucretlerinden.
Bugün kerem hattrick var
boş boş konuşacak işte. dinlemeye bile gerek yokYazgan konuşacakmış