Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene maaşını ödemedin bu sene ödüyorsun Aston Villa 5 m euro kiralama + geri dönerse 2 m euro bonus toplamda 7 m euro ödedi.

Bu sene 6.4 m euro toplamda 13.4 m euro an itibarıyla öyle büyük bir zarar etmelik durum yok performans sergilerse kara geçersin en kötü senaryoda döner Araplar ya da Rusya ligine en kötü 10 m euro seviyesinde bir bonservisle gider.
Zaniolo'nun bonservisi abartılıyor bence daha yeni sara'ya 18 verildi şimdi düşününce 15 çok değil gibi duruyor.

Hangi bonservis cikti renkdas? Bonservisinin 3te1i cikmistir maksimum. Bonus filan almadik. Iki yildirda maasini biz oduyoruz alinan kiralama ucretlerinden.
Geçtiğimiz yıl maaşını biz ödemedik Aston Villa ödedi. Bu yılda maaşının 1.2 milyonluk kısmını biz ödedik. Geçen sene 5+2 ile 7 bu senede maaşı çıkınca 5.2 milyon kiralama bedeli aldık. Toplamda 12.2 milyon almış olduk oyuncuyu da 15'e almıştık. Ayrıca daha sezon başı sakatlıkta öyle ciddi bir sakatlık değil sanırım Atalanta'da, Scamacca çapraz bağdan sakatlandı Şubat'a kadar yok diyorlardı o yüzden Zaniolo'nun ciddi süre bulma şansı çok yüksek.

Geçen sene maaşını ödemedin bu sene ödüyorsun Aston Villa 5 m euro kiralama + geri dönerse 2 m euro bonus toplamda 7 m euro ödedi.

Bu sene 6.4 m euro toplamda 13.4 m euro an itibarıyla öyle büyük bir zarar etmelik durum yok performans sergilerse kara geçersin en kötü senaryoda döner Araplar ya da Rusya ligine en kötü 10 m euro seviyesinde bir bonservisle gider.
Bu sene de tamamını değil %40'ını ödüyorsun.

Hocam bir de ben sırtı dönük top alıp dönemeyen kanat oyuncusunu büyük takımda pek hayal edemiyorum. Kanat oyuncusu dediğimiz oyuncu zaman zaman oyun sıkışıkken orta sahanın desteğine ihtiyaç duymadan kanattan hücum edebilmeli bence sonuçta sahaya çok iyi yerleşmiş ve iyi pres yapan sert bir takımın direncini kırmak bir adam geçmeye bakıyor nihayetinde. Onyekuru ve kerem gibi topsuz koşu yapıp skor yapayım profilinden ziyade garry rodrigues profili çok daha uygun bizim gibi takımlara
kesinlikle sevgili mahmut. cok kiymetli noktaya deginmissin. ki , nacizane bu oyuncuya dair kendi basliginda ve sevgili @Aras Şimşek ile paylastigim uzun analiz mesajimda da bu noktalara ozellikle bold vurgu yapmistim.

saygi ve selamlar .

A.Villa'dan +2 milyon aldığımıza dair hiç bir kanıt veya açıklama yok neden hep bunu hesaba katıyorsunuz.

Zaniolo'dan bağımsız Sara dedin de bi heyecan geldi maçada az kaldı acaba oyuna ne derece bir tempo ya da görüş katacak merakla bekliyorum.
8 numara için güzel bir performans bekliyorum fiziksel kas kapasitesi yüksek gibi gözüküyor kerem, sergio gibi tüy siklet değil kesinlikle

Gönderdiği,göndermek istediği oyuncuların çoğu kendi aldırdığı oyuncular

Bu mantıkla kötü oyuncuları aldırdığı sonucu çıkıyo ortaya

Açıklasana niye aldırmış o zaman bu oyuncular madem kötüyse,hepimiz merak ediyoduk iyi olacak senin tüm sis perdesini aralaman

konuyu nasıl çevirdin ama

bir iddia atıyorsun altı bomboş

gelelim aldırdıkları konusuna

bunu 1 senedir söyleyen biri olduğum için sorun yok benim için

geçen seneki transfer dönemi baştan sona rezaletti

bunu daha o aylarda erden timur okan buruk hypeına rağmen söylüyorum

angelino mesela oynadığımız oyunla ne alaka da hoca ısrar etti

zaha ve tere fenere çalım muhabbetinin sonuçları filan yazan birine boş sorular bunlar

şimdi sen söyle hocanın kıymetini bilemediği ama gidince çok iyiyo bırak ortalama oynayan 1 oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt