Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir bonus maddesini kap'ta açıklamıyoruz zaten
Bonus değil ki bu satış açıklaması. Açıklama burda. 1.375 m bonus yazılmış mesela. Ondan mı bahsediliyor?

Bu açıklamada Aston Villa opsiyon kullanmazsa +2 milyon daha verecek diye bir ibare yok. Heralde olsaydı bunu açıklardık. Dediğime geliyorum tekrar, bir yöneticimiz, yabancı medya(örneğin fabrizio veya skysports vs) bu konuda bir açıklama yaptı mı hiç görmedim. Erden Timur dediyse tamam.

Ben Nevzat veya HY dedi diye doğru kabul edemiyorum bu bilgiyi. Fbmarkt oyuncu değerlerinde manipülasyon yapsa da bu konularda yanlış giremez mesela bilgileri. Orda da hala 5 yazıyor.

Zaha yerine yabancı kanat alınacak mı? Alınacaksa Sallai olabilir o isim bu sene sözleşmesinin son senesi Rashica'dan önce alacağımız ama veda maçında gözünden sakatlandığı için transferi yatan isimdi.

Bonus değil ki bu satış açıklaması. Açıklama burda. 1.375 m bonus yazılmış mesela. Ondan mı bahsediliyor?

Bu açıklamada Aston Villa opsiyon kullanmazsa +2 milyon daha verecek diye bir ibare yok. Heralde olsaydı bunu açıklardık. Dediğime geliyorum tekrar, bir yöneticimiz, yabancı medya(örneğin fabrizio veya skysports vs) bu konuda bir açıklama yaptı mı hiç görmedim.

Ben Nevzat veya HY dedi diye doğru kabul edemiyorum bu bilgiyi. Fbmarkt oyuncu değerlerinde manipülasyon yapsa da bu konularda yanlış giremez mesela bilgileri. Orda da hala 5 yazıyor.
Doğru bilgi olduğunu kabul et artik konuyu bosuna uzatiyorsun, kac defa konuşuldu bu gecen sene :)

1723219449343.webp

1723219468224.webp

Locko yedek

Zaha yerine yabancı kanat alınacak mı? Alınacaksa Sallai olabilir o isim bu sene sözleşmesinin son senesi Rashica'dan önce alacağımız ama veda maçında gözünden sakatlandığı için transferi yatan isimdi.

konuyu nasıl çevirdin ama

bir iddia atıyorsun altı bomboş

gelelim aldırdıkları konusuna

bunu 1 senedir söyleyen biri olduğum için sorun yok benim için

geçen seneki transfer dönemi baştan sona rezaletti

bunu daha o aylarda erden timur okan buruk hypeına rağmen söylüyorum

angelino mesela oynadığımız oyunla ne alaka da hoca ısrar etti

zaha ve tere fenere çalım muhabbetinin sonuçları filan yazan birine boş sorular bunlar

şimdi sen söyle hocanın kıymetini bilemediği ama gidince çok iyiyo bırak ortalama oynayan 1 oyuncu

10 paragraf benim dediklerimi tekrar edeceğine soruma cevap verseydin keşke

Ben:transferde başarısız,aldırdığı oyunculardan verim alamıyo,yolladığı oyuncular kendi aldırdığı oyuncular ve gittikleri yerde performans veremiyolarsa demek ki kötü oyuncu aldırıyo

Sen:dediklerin doğru ama sana katılmıyorum

Bi an ümitlendim 2 senelik sır perdesi aralanacak biri sonunda transferdeki rezaletleri mantıklı bir şekilde açıklayacak diye ama hayal kırıklığına uğradım

Bi daha umutlandırıp utandırma olur mu

Doğru bilgi olduğunu kabul et artik konuyu bosuna uzatiyorsun, kac defa konuşuldu bu gecen sene :)
Niye edeyim anlamadım? Doğruluğunu kanıtlayan bir şey yok ortada. Nevzat'ın, Haluk'un açıklamasını baz alarak 7 aldık diyemem ben Zaniolo'dan. 5 aldık yazmışız, bir ton maddeyi KAP'ta yazmışız ama onu atlamışız. Bana mantıksız geliyor. Yöneticiler de bu konuda her hangi bir açıklama yapmamış. Yaptılarsa ben kaçırmışımdır ama yok yani.

10 paragraf benim dediklerimi tekrar edeceğine soruma cevap verseydin keşke

Ben:transferde başarısız,aldırdığı oyunculardan verim alamıyo,yolladığı oyuncular kendi aldırdığı oyuncular ve gittikleri yerde performans veremiyolarsa demek ki kötü oyuncu aldırıyo

Sen:dediklerin doğru ama sana katılmıyorum

Bi an ümitlendim 2 senelik sır perdesi aralanacak biri sonunda transferdeki rezaletleri mantıklı bir şekilde açıklayacak diye ama hayal kırıklığına uğradım

Bi daha umutlandırıp utandırma olur mu

kesinlikle okuduğunu anlama hatta kendi yazdığını anlama sorunun var

bunun sebeplerini sıralayıp seni daha da üzmek istemem ama daha ilk altı boş iddiası çürümüş nagehan alçı gibi lafı çevirmeni gördüğüm için muhabbeti burada kesiyorum

ama ben olmasam da bir gün başka biri yşne bu boş iddialarından seni lafı çevirmeye zorlayabilir bunu bir tavsiye olarak aklında tutmanı öneririm

zaha kesinlikle yaymayı düşünmedi

ama çeşitli sebeplerle burada olmadı

yolu açık olsun

Okan sisteme uymayan adamı aldırdı

Aldırdı verim alamadı,adamı kullanamadı,verim almaya çalışmadı

Performansını yükseltemedi,indirmek için çabaladının okanizm penceresinden açıklaması

"ÇEŞİTLİ SEBEPLER" he :)

Yaw korkma bu kadar yaz okan bi adamı daha köreltti diye bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt