Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.399
- 3.798
Artık transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Transfer olsa bir hoca oynatmıyor nasıl olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 alıyor onlar dahil.İmaj hakları açıklanmıyor onlar dahil 8 8.5 falan alıyor
Premier ligde hala albenisi var adam orada çok iyi bir imaj bıraktı. Lakin 32 yaşına( belki fazladır) gelmiş Zaha artık kanat oynayamaz, yaş itibariyle düşüşe geçti, onun yeri forvete yakın olmalı. Bizde bu sistemde faydası olmazdı. Forvete yakın kullanmadıktan sonra gitmesi mantıklı. Okan hoca doğru yerde kullanamadı zahayı
Sonunda td konusunda da dediğimize geldinArtık transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Transfer olsa bir hoca oynatmıyor nasıl olsa.
Td konusunda dediğinize gelmedim hocanın yanlışlarını eleştiririm ama asla hoca değil, şansa başarılı oldu gibi söylemlerle emeğine laf etmem.Sonunda td konusunda da dediğimize geldin
Gitmeli mi kalmalı mı bu saatten sonraTd konusunda dediğinize gelmedim hocanın yanlışlarını eleştiririm ama asla hoca değil, şansa başarılı oldu gibi söylemlerle emeğine laf etmem.
Kalmalı. Bu sene kalmayı hak ediyor. Başarısız olursa sene sonu gider.Gitmeli mi kalmalı mı bu saatten sonra
MenajeriKerem'in gitmeyeceği haberini kim verdi?
Bilemiyorumas sayılabilecek topçunu gönderince neden fırsat transferi bakıyoruz aga.
Kadrom aynen çıktı. Duyum değil bilgi verrizbu kadroyla çıkarsa okan direkt ben yapamıyorum deyip istifa etsin.Demirbay dubualı kadro kesin yenilir
Bende sözümün arkasındayım renktaş okan buruk derhal gonderilmelidirKadrom aynen çıktı. Duyum değil bilgi verriz