Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kristiansen için Zaha'nın yanında Ziyech'i de verelim 2 kanat transferide cuk oturur hayrını görsünler bizim sistemde olmaz ama onların sistemde olur.

ziyech yine döküldü ama ben hala uzun vadede ligde işimize yarayabileceğini düşünüyorum.
bir orta, bir şut ile kilit çözebilecek yeteneği var hala.
elimizde hiç o tip oyuncu yok. o yüzden önemsiyorum olmasını.
ama şu an zamanda geri gitsek hiç almayalım derdim orası ayrı.

defansif orta sahadan vazgeçtim bize dribbling yapacak orta saha lazım

Sara sistem oyuncusu çok belli, bireysel öne çıkması zaman alır, yeteneği hakkında henüz izlenim edinemedim ama Mertensin yaptığı işleri de yapamaz.
ah iste onemli olan bu topu oynatacak adamlar lazim, gol atmadan oyun kazanilmiyor. o adam yerine yandi dm yerine senden guclu bir rakip varsa gol atamiyorsan yememek icin bir defans fazla koyarsin sahaya mesela davinsonu koy, kaani koy ayni isi yapar zaten. bize calim, dripling, pas yapacak sut atacak ince toplar birakacak adamlar lazim.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leicester City, Galatasaray'dan Wilfired Zaha'yı kiralamak için devreye girdi. (The Athletic)

Kerem 14m
Kohn 7m
Zaha 10m (muhtemelen gerceklescek)

kerem ve kohn de gitmeye razi olsa totalde 30m cok iyi olurdu

Amrabat işi banada mantıklı geliyor Sara zaten 8-10 oynayabilen bir oyuncu. Orta sahada Torreira dışında savunma yönü güçlü başka bir isim yok Berkan bile defansta çok iyi sayılmaz temposuyla iş yapan bir isim. Amrabat'ı alıp Ziyech faktörüyle takıma kaynaştıralım sert maçlarda çok işe yarar hatta zayıf rakiplere karşı bile çok işe yarar dönen topları Torreira ile birlikte süpürürler.

@Emre Bari evet renktaşım bundan sonra Ziyech oynamayabilir

Ulan adama güvenelim dedik daha ilk maçında batırdı

renktaş benim derdim aslında ziyech değildi ya

ziyecj de zaha da kaldıkça destek olmalıyız derim ben hep

sadece bugün biraz kereme olan ön yargıya vurgu yapmak istedim

yoksa elimizde kim varsa ondan maksimum verimi almalıyız

barış da kötüydü bugün mesela ama toparlar bu çocuklar

biraz destek olalım yıkıcı olmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt