Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.678
- 9.043
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Bugün Batshuayi’nin attığı gol en çok adama 200.000-300.000 fazla vermemek için salan malum camiaya girmiştir
İki sene Abdülkerim tranvasi yaşadılar, bu senede inşallah bats yaşatırYalnız Bugün Batshuayi’nin attığı gol en çok adama 200.000-300.000 fazla vermemek için salan malum camiaya girmiştir
@Melih SönmezSarada büyük sıctık gibime geliyor
Keremi Messi sanan adama bunları söyleyip yorulmaAlakası yok sabrılı olalım.
Soğukkanlı ve ayağına top yakışıyor.Zamanla iyi işler yapacak bence.Takım oyununa uygun olması beni mutlu etti.
Next match, bela musibet gırlaKerem girdiğinde net olarak fark etti oyun hızlandı bu çocuğa cidden büyük haksızlık ediliyor.
İşin ilginç yanı Kerem sanırım uzun zaman sonra ilk defa sakin sakin ne yaptığını bilerek oynadı aldı verdi filanrenktaş benim derdim aslında ziyech değildi ya
ziyecj de zaha da kaldıkça destek olmalıyız derim ben hep
sadece bugün biraz kereme olan ön yargıya vurgu yapmak istedim
yoksa elimizde kim varsa ondan maksimum verimi almalıyız
barış da kötüydü bugün mesela ama toparlar bu çocuklar
biraz destek olalım yıkıcı olmayalım
2 mac sonra 45 den 25e indimbarıs alpere 30 veren var mı acaba
Defansları evlere şenlikti, ama çok statik oynadığımız için boşlukları hiç değerlendiremedik yahu, maçı izlerken sinirlendim yanibu arada hatay kadar kötü takım görürmüyüz ligde bilemem
kesin düşer bunlar
8 tane siyahı topçu toplamışlar başka öne çıkan özellikleri yok.bu arada hatay kadar kötü takım görürmüyüz ligde bilemem
kesin düşer bunlar
bu maci izleyen 15 bile vermezbarıs alpere 30 veren var mı acaba
Basit pas verse defans arkasına kaçsa bencede çok etkili olabilir ama yapmıyor herif ısrarla bunuKerem girdiğinde net olarak fark etti oyun hızlandı bu çocuğa cidden büyük haksızlık ediliyor.