Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barıs alpere 30 veren var mı acaba
Ya ben de Keremciyim de Barış'ı da gömme be kardeşim. Lig üstüne Avrupa şampiyonası oynadı.barıs alpere 30 veren var mı acaba
30 mılyon veren var mı diyorum gömmüş mü oldukYa ben de Keremciyim de Barış'ı da gömme be kardeşim. Lig üstüne Avrupa şampiyonası oynadı.
Kero kalırsa çok maç çözecek, sana da çok haklıyım deme fırsatı çıkaracak, sen raad ol.
şevki kara gelmıs ben kacar
Bence liste filan yok. Varsa da erden başkanın verdiği listedir. Onuda alacak yönetici yok. Menajerler neyi onerirse artikBizimkilerin liste çöp, oyuncu falan almasınlar. İstifa etsinler
yedek adama 7 mılyon mu ödeyelımYav niye kiraliyoruz zahayi arkadas? 1 sene kaymagini ingilizler yiyip yaṣlanmiṣ halini bize gönderecekler
Kim bu beyinsiz akil bizde transfer islerine bakanlar?
Yav niye kiraliyoruz zahayi arkadas? 1 sene kaymagini ingilizler yiyip yaṣlanmiṣ halini bize gönderecekler
Kim bu akil bizde transfer islerine bakanlar?
6. hafta cevabını veririmSara mı şimanski mi
Dubuaya mecbur kalacagima jankati koyarim sag beke. Hic bir sekilde hakli görmuyorum bu konuda hocayiKorkaklik demeyelimde ama genc oyuncu konusunda hakli özelikle ali turap icin.